arch/ive/ief (2000 - 2005)

NL: III) Aanwijzingen complot Pim Fortuyn

by Mark Metzelaar Wednesday, Nov. 06, 2002 at 1:27 PM

Achtergronden en meer aanvullende en recente informatie bij een zoektocht naar de waarheid rond de moord op Pim Fortuyn en eventuele betrokkenheid van andere personen en organisaties.

Geachte Belgen; dit artikel gaat over de NL-se ongerijmdheden rond de moord op Pim Fortuyn.
Bij Indymedia Nederland wordt dit gecensureerd en mijn verzoek is om dit op Belgie toe te laten.
Wellicht ook voor velen interessant; grapten vele Nederlanders zich vroeger niet zowat suf om al die schandalen en veronderstelde doofpotten in Belgie?

Dit is een vervolg op:

II) Aanwijzingen complot Pim Fortuyn
http://www.indymedia.nl/nl/2002/08/5681.shtml

De meeste eerdere artikelen Indymedia Nederland (veelal wel verdwenen uit overzichten, maar niet op naam):
http://prod.indymedia.nl/cgi-bin/htsearch?words=metzelaar&method=or&keywords=&config=htdig_testnl&format=normal

Enkele die vreemd genoeg en gezien de inhoud en het belang van deze informatie enigszins verdachtmakend voor Indymedia, in het geheel niet meer in NL terug te vinden zijn, dus in Belgie:

BVD onthullingen rond Pim Fortuyn
http://archive.indymedia.be/front.php3?article_id=34536&group=webcast

Een belangrijk ander geheel verdwenen stuk dat nog op Indymedia Belgie te vinden is:
NL-activisme & verdraai-bedrog
http://archive.indymedia.be/front.php3?article_id=33332

Zie verder Indymedia Belgie:
http://archive.indymedia.be/
Selecteer eerst keyword en kies dan midden op de volgende pagina (dus niet in de zijlijn) "articles" en "Metzelaar"

Tijdens de opkomst van Fortuyn en ook tijdens de moord, was ik op reis in o.a. de V.S., waar soortgelijke zaken aan de hand lijken te zijn, deels met precies dezelfde spelers (Lockheed, wapenhandel, CIA).
Hierdoor heb ik wat belangrijk nieuws gemist, waardoor ik niet zo goed een oordeel kan geven over zaken die toen erg speelden.
Ook vond ik het niet zo zinnig om mij veel te verdiepen in de zaken die toch al door anderen sterk naar voren werden gebracht:
* De ‘toevalligheden'(?) rond het mediapark; dus overheidsbetrokkenheid en geheime diensten?
* De kogel kwam van links.
* Met name Groen-Links, PvdA en linkse media hebben de maatschappij geolied voor de moord; op zijn minst een cultureel complot.
* Een eenmansactie vanwege ernstige misstanden in de bioindustrie en uitspraken Fortuyn hierover.

Over dat alles weinig, maar toch heb ik daar inmiddels wel onderzoek naar gedaan.
Aan de ene kant door (recente) nieuwsartikelen en uitzendingen die hier meer inzicht over gaven.
Maar ook door mijn eigen onderzoek.
Ben begonnen bij de club "vrienden van Fortuyn" om mijn nog vormkrijgend onderzoek te ventileren; dat leek mij de meest aangewezen plek met de minste kans op censuur.
De denkbeelden die daar heersten, waren ongeveer zoals de punten die ik boven schetste.
Ik zag daarin een gevaarlijke ontwikkeling. Als je kijkt naar wie er groot voordeel bij de moord hebben, kom je op een ander verdachtenlijstje.
Juist de door de moord ontstane polarisatie tussen ‘links' (-activisme), Fortuyn aanhangers en burgerpartijen, zag ik als een belemmering en een ideale situatie voor een eventuele cover-up.
En in wezen hebben burgerpartijen en linkse partijen veel gemeen.
Bestuurlijke vernieuwing, democratisering, enzovoorts (dus niet de PvdA).
Tsja, de burger houdt er weleens minder nobele denkbeelden op na, maar dat is democratie.
Getracht heb ik om een brug te slaan tussen intellectueel links en mensen vanuit de Fortuyn aanhang die op zoek waren naar de waarheid.
Vaak heb ik het opgenomen voor Indymedia Nederland. Natuurlijk werden de mensen van "vrienden van Fortuyn" gek van de vele slecht of ongefundeerde opmerkingen van "goed dat hij dood is", "moeten er meer volgen", "vuile racist" en soortgelijks. Justitie werd door Fortuyn aanhangers gemaand om tegen dit soort mensen en Indymedia op te treden.
Ondanks hoe gevoelig dat lag, begreep men bij "vrienden van Fortuyn" wel wat ik bedoelde.
Op Indymedia zitten naast uiterst bekrompen dogmatici, ook heel wat intellectuelen. Door die monddood te maken en daar niet mee te praten, neemt de kans toe dat het onderzoek naar een eventueel overheidscomplot op Fortuyn, eerder doodbloed.
Bovendien had het geen enkel nut het werk van bijvoorbeeld BVD en CRI over te doen. Gegarandeerd dat ze Indymedia en andere organisaties en personen al volgen; ze behoren immers tot de officiele verdachtengroep.
Het verbieden van Indymedia en onder druk zetten, zou juist dit onderzoek kunnen belemmmeren.
Vanwege zaken die in Amerika spelen en ook in Nederland aan de hand lijken te zijn, besloot ik om mij meer aansluiting bij activisten in Nederland te zoeken.
Voor mij weer wat anders, daar ik 20 jaar terug nog VVD en JOVD lid was, toen de VVD nog de liberale grondbeginselen en andere maatschappelijke normen volgde onder Nijpels en Winsemius.
Naast publiceren op Indymedia nam ik contact op met het blad Ravage eneen abonnement daarop. Verder zijn er activisten en kraakcafe's, waarvan eentje twee straten van mijn woning.
Zodoende ben ik daar een klein beetje bezig geweest, zonder mij te richtten op een links complot vanuit Indymedia en dergelijke. Vond ik ook niet zo belangrijk; belangrijker was om eventuele betrokkenheid van overheid, doofpotten en achterkamertjes bloot te leggen.
Die tijd is nu voorbij: dat andere heb ik redelijk uitvoerig in kaart gebracht en ik heb nu ook meer informatie over o.a. de ‘linkse' kant van de zaak; reden om dit te belichten en in samenhang met de eerdere bevindingen te brengen.
Wat ik niet verwacht had en waar ik eigenlijk geen onderzoek naar deed, was invloed van lobbygroepen van Joodse komaf (je mag in Nederland al niet eens het woord Joodse lobbygroepen gebruiken; ideale situatie voor dit soort mensen om ongehinderd door kritiek te werk te kunnen gaan en de democratie uit te hollen). Maar ik kwam ze ongevraagd op mijn pad tegen en het waren de mensen die het felst tegen mij ageerden. Een dergelijke lobby binnen Indymedia Nedreland (Amsterdam?) en een eenmansstichting zogenaamd tegen discriminatie (alleen als het over Joden gaat; toppunt van discriminatie door de stichting zelf?) met banden met de Amsterdamse VVD (veel Joodse leden en kiezers).
Ik wordt hier even niet goed van; ik mag wel Nederlanders, Moslims, Amerikanen zeggen, maar zodra ik het woord Joden gebruik, generaliseer en dicrimineer ik en ben ik fascist??!
Bovendien generaliseerde ik eerder niet en omschreef ik e.e.a. omzichtig.
Maar ik heb nu genoeg van dit verdraai-bedrog: Joden zijn gewoon Joden en een Joodse lobbygroep is een Joodse lobbygroep. Natuurlijk vertegenwoordigt een Joodse lobbygroep niet perse de democratische wens van de meerderheid van alle Joden o.i.d. Net zomin als een Amerikaanse lobbygroep een meerderheidsstandpunt van Amerikanen hoeft te vertegenwoordigen.
Maar niet alleen bij het tegenwerken van mijn werk, maar ook bij het kapotmaken van de LPF en zelfs bij de directe aanleiding van de moord op Pim Fortuyn, zijn Joodse lobbyisten zeer duidelijk betrokken geweest.
Had ik van tevoren echt niet verwacht en ik zocht ook niet in deze richting, maar dit zijn de feiten. Wat overigens niet wil zeggen dat al deze zaken ook door Joodse lobbygroepen, eventueel samen met de Mossad, doelbewust als zodanig zijn gepland.
Toeval bestaat weleens volgens mij. Een andere visie heeft Mat Herben (LPF, Defensie, MID, vrijmetselarij & Bilderberg): "Toeval bestaat niet en is onderdeel van het hogere plan"

Een documentaire van "2 vandaag" liet zien dat Fortuyn het opnam voor de bonthandel en nertsenfokkerij. Hans Knoop een lobbyist van Joodse komaf uit Amsterdam, was als media-adviseur van de nertsenfokkers naar Pim Fortuyn gestapt. En Fortuyn was het met hem eens.
Dit werd verteld in het programma van Mens.
Mens werd bedreigd in een telefoontje dat uit Harderwijk leek te komen (Aha… BVD, wat wisten jullie hier allemaal van? Fortuyn zelf werd kennelijk door hen afgeluisterd, dat alleen kan als iemand een gevaar voor de samenleving is, niet om te beschermen).
Goed, duidelijk is voor mij nu wel zijn persoonlijke motieven. Het is misdadig wat er met die beesten gebeurd voor slechts een stukje textiel.
Hele leven in kleine hokken doorbrengen en dan letterlijk te worden vergast. En nota bene een lobbyist van Joodse komaf (die man zou toch beter moeten weten, of niet soms?) neemt het voor dit soort methodes op. Let wel: ik noem het hier niet: "Joodse lobbyist"; een accentverschil. Weet wel dat deze man aardig wat contacten heeft met dergelijke groepen, maar hij hoeft hier niet het standpunt van ‘de Joodse lobby' te vertegenwoordigen.
Maar aan de andere kant is duidelijk dat rijke mensen, waaronder dus rijke en invloedrijke Joden, soms graag met een bontmantel en soortgelijks rondlopen. Kijk maar naar de PC-Hooftstraat in Amsterdam. Een deels Joodse straat met chique kleding. Misschien dat bont er inmiddels –tegen de zin van deze winkeliers- verdwenen is, vanwege groepen uit Indymedia en dierenbevrijdingsfront.
Toevallig ken ik Hans Knoop ook nog, in ieder geval directe familie van hem (ex-buren). Maar dat doet niet zo ter zake, behalve dat dit meer body geeft aan mijn inschattingen.
In ieder geval is nu grotendeels duidelijk waarom Volkert tot zijn daad overging.

Ook liepen er mensen te demonstreren bij de tweede behandeling van het voorarrest, pro-forma zitting, of iets dergelijks. Psychiatrisch onderzoek in het Pieter Baancentrum wordt nu besloten.
Dat dierenbevrijdingsfront is iets van hem, dat niet van bovenaf is opgelegt. Kwam in mijn theorieen nauwelijks aan bod, daar ik hier weinig informatie over had om die link duidelijk te leggen.
Bovendien heb ik hier niet zo aan getwijfeld; het gaat er mij meer om in hoeverre hij cultureel gestuurd is en of ze het hebben laten gebeuren, terwijl ze ervan wisten? Of zelfs een ‘mede-activist' die hem op de achtergrond bewerkt, gestimuleerd en geholpen heeft?
(Volgens de meest recente uitgave van het blad Ravage, waren het veelal infiltranten die tot harde acties opriepen en zelfs explosieven probeerden te verkopen. Dit kennelijk om met hard-liners in contact te komen, maar kennelijk ook om een precedent voor de BVD te scheppen om een vredelievende demonstratie in een kwaad daglicht te stellen en aan te kunnen pakken.)
Wel had ik andere psychische motieven aangevoerd: 4 en 5 mei, dodenherdenking, bevrijdingsdag en een ‘nieuwe leider' die dreigt op te staan. Fortuyn's one-statements kwamen behoorlijk bedreigend over en ook wat de media er van maakte. Bij nadere toelichting viel het allemaal erg mee en zou hij in de politiek van landen als Israel en de V.S. waarschijnlijk eerder als links worden getypeerd.
Maar door niet aandachtig de media te volgen en door de hetze bevlogen te worden?
Inderdaad: Groen-Links met name Rozemuller, de PvdA met name Wim Kok en Klaas De Vries en anderen (Ik was toen niet in NL), de media, o.a. NOS, hebben een vloek de maatschappij ingestuurd die onder 15 miljoen mensen al snel door een of enkelen wordt opgepikt.
Een cultureel complot dus op zijn minst.
Als daar nog een overge-erft oorlogstrauma bijkomt, is de daad al snel gebeurt.
Volkert hoeft niet zozeer familieleden of mensen in zijn nabijheid te hebben die familie verloren hebben tijdens de oorlog. Dat zou kunnen en is dan een rechtstsreeks overge-erft oorlogstrauma.
Maar er is ook zoiets als secundair overge-erft oorlogstrauma.
De een is wat gevoeliger en rechtlijniger. En opvoeding verschilt soms wat. Maar hoe zijn wij niet allemaal gehersenspoelt op school met hoe slecht die Duitsers waren en allemaal zaken die bij nadere beschouwing soms een klein –maar essentieel- accentverschil anders lagen (o.a. de mens is nu eenmaal slecht en dergelijke zaken gebeurden altijd en nog steeds)
Maar vooral de enorme lading die ons werd ingeprent: Dit mag nooit meer gebeuren.
Dat noem ik een secundair overge-erft oorlogstrauma.
En voor je principes wordt je niet vrijgesproken: Dieren mishandelen en vergassen voor de handel mag. Daar tegen optreden en de persoon met de hoogste invloed daarin vermoorden en zodoende veel groter leed te voorkomen, mag niet. Dat heet de verkromming van het recht. Maar voor rechtsgeleerden en filosofen is al lang duidelijk dat recht nauwelijk recht is en eerder het "recht van de sterkste" (voor het volk verboden filosofie van Adolf Hitler en de evolutietheorie van Darwin).
Maar een dwangmatig handelen vanuit een obsessie, zoals een overgeerft (secundair) oorlogstrauma, waarbij ook andere psychische factoren van problemen en stress versus weinig warmte speelden; dat komt in de buurt van psychische noodweer of een obsessie en waandenkbeeld, dan wel een dergelijke beperkte vorm van ‘psychose' (expres tussen aanhalingstekens; ik weiger de huidige definitie te accepteren dat elke ‘overdreven' opwinding een psychose dient te heten).
Dat kan: of een verlichtende omstandigheid zijn, of erop duiden dat Volkert dwangmatig handelde en dat wel moest doen en niet anders kon. In het laatste geval valt het strafrecht af en dient hij ‘behandeld' te worden voor zijn ‘geesteziekte'. Tenzij de kans op herhaling niet bestaat (zoals een keer een vrouw die vele jaren een hele foute bedreigende relatie met iemand heeft en er niet van los komt, behalve hem in een opwelling te vermoorden).
Het is de officiele kwakzalverij; er is geen echte medische en wetenschappelijke basis voor hun culturele (waan)denkbeelden, preoccupaties en dergelijke. Gebruik nu even de termen die men veelal projecteert op de ‘patienten', maar nog eerder van toepassing zijn op de psychiaters zelf en hun eigen onbewezen dogmatische veronderstellingen of veronderstelde juistheid van culturele (waan)denkbeelden.
Omdat ik met dezelfde soort zaken bezig ben; beschaving versus recht van de sterkste, snap ik zeer goed hoe dit psychisch in elkaar zit.
Zelf noem ik dit het "beschavings-complex". Terwijl beschaving nooit bestaan heeft en wij het meest misdadige roofdier op aarde zijn dat rondloopt, worden wij van jongsaf aan gehersenspoelt met culturele waandenkbeelden.
En sommigen gaan daarin verder en geloven er echt in en willen op die manier leven, om vervolgens tot ontdekking te komen dat dit allemaal een grote leugen is.
Dat geeft dan een enorm innerlijk conflict, dat grofweg twee gevaarlijke uitwegen kan hebben.
Of het ene deel wint; alles is toch slecht, dus laat ik dat ook maar doen en al mijn principes vergeten.
Of het andere deel en het gevolg is dat men zijn eigen groep gaat aanvallen.
Iets soortgelijks zag je ook bij Timothy McVeigh; opgegroeid met normen en waarden, goed en slecht (zeker zoals Amerika denkt en functioneert), eresoldaat met medailles, National Guard.
Ja, totdat hij erachter kwam hoeveel Irakezen de dood hadden gevonden (tot een half miljoen) voor welk hypocriet doel met welke leugens en wat Amerika nog meer fout deed.
Curtureel gehersenspoelt in goed en slecht en om het slechte te bestrijden, moest hij wel de Amerikaanse overheid aanvallen.
Ik ben van mening dat de doodstraf op deze man een illegale moord is; de overheid heeft deze man zo geprogrammeerd dan wel gehersenspoelt en hij heeft niets anders dan het hem aangeleerde programma uitgevoerd.
Deprogrammeren had het resultaat van de rechtsspraak moeten zijn.
Deprogrammeren van het moedwillig van bovenaf ingeprogrammeerde waandenkbeeld dat we in zo'n beschaafde en democratische maatschappij leven en dat we voor het algemeen belang bezig zijn en niet voor ons eigen belang.

Ja er liepen dus wat mensen te demonstreren bij deze zitting.
Zo ook een rondrijdende auto, kennelijk een kennis van de familie Fortuyn, daar hij even met zijn broer sprak. De tekst "En de BVD luistert mee".
Inderdaad. De BVD luistert mee, kijkt ernaar en laat het gebeuren.
Het telefoontje uit Harderwijk en de duidelijke en meerdere aanwijzingen dat de BVD Pim Fortuyn afluisterde, wat ze alleen doen als iemand een gevaar voor de samenleving is.
Ook kwamen er geheime telefoongesprekken naar buiten die ten doel leken te hebben om de doorbraak van Pim Fortuyn te dwarsbomen.
Eerder riep die man van de centrumpartij hetzelfde, maar wie geloofde hem nu? Bovendien was dit veel meer een racist dan Pim, so who cares? Maar ook daar gebeurde een aanslag; brandstichting waarbij zijn vrouw en/of secretaris in een rolstoel terecht kwam.
Men heeft het eerder met die partij gedaan, tot bleek dat die partij niet verder doorstootte.
Uit ervaring wist men dus dat er aanslagen op dergelijke types gepleegd kunnen worden en ook wist men uit de vorige situatie mogelijk hoe ze in discrediet te brengen door inzet van inlichtingendiensten, politieke en mediamanipulatie, inclusief hun vuile spelletjes.
Meest waarschijnlijke optie is dan ook dat men beide gedaan heeft:
BVD en andere diensten (of netwerken daarbinnen) hebben hun best gedaan om de opmars van Pim te stuiten; om hem figuurlijk af te schieten. En ondertussen de andere kant opkijken voor mensen die aanslagen willen plegen op hem. En mogelijk en niet zo onwaarschijnlijk, hier zelfs op de achtergrond aan meegewerkt te hebben.
Bazen van de BVD waren op dat moment Klaas De Vries van B.Z. en Wim Kok, beiden van de PvdA.
De Vries is verantwoordelijk voor de doofpot rond de beveiliging van Pim Fortuyn en het onnodig uitstellen van eerste bevindingen en het niet aftreden vanwege zijn duidelijke fouten in de beveiliging als minster.
Dat maakt hen extra verdacht. Zeker daar het ook Wim Kok was die bijna 10 jaar de Sebrenica-affaire in de doofpot heeft gehouden, waarbij ook inlichtingediensten zijn ingezet voor cover-up (o.a fotorolletjes).
Een tot twee maanden voor de val wist Kok daar al van en moest Pronk zijn bek houden van Kok, Bolkestijn en Voorhoeve, toen Pronk zich in De Telegraaf uitsprak dat de mensen er als ratten in de val zaten ("de mensen" en niet volgens Kok en Beatrix "onze mensen") en dat er onmiddelijk iets gedaan moest worden.
Maar ik sluit niet uit dat er bij Fortuyn geen rechtstreekse bevelen zijn gegeven en dat het meer een zaak is van een cultureel complot en culturele en commerciele netwerken, waarbij mensen binnen inlichtingendiensten zonder officiele toestemming gehandeld hebben conform wat van hen verwacht werd.
Inderdaad lijkt dit op een links, al dan niet cultureel, complot vanuit de PvdA met medewerking van BVD.

Ook als ik moet constateren dat, na vele pogingen om ‘on speaking terms' met Indymedia Nederland te komen en daar het zogenaamd door hen gepropageerde recht op vrijheid van meningsuiting en pers in praktijk te brengen, deze zaken daar niet voor mij zijn weggelegd.
Inderdaad heb ik kunnen publiceren; dit was meer in de vakantietijd en was meteen afgelopen toen de zomer over was. Meestal wordt ik naar rang dri verbannen, die slechts vrij moeilijk te vinden is, soms wordt ik uit alle overzichten verwijderd. Op mijn naam ben ik nog wel terug te vinden, maar sommige artikelen –die aan de wet en regels voldoen- verdwijnen zelfs geheel.
Complete censuur, niet alleen naar mij, maar ook naar vele anderen die over soortgelijke zaken publiceren.
Goed onderbouwde complottheorieen, soms van journalisten van naam, over Amerika of Nederland, verdwijnen stelselmatig. Te veel kritiek op Israel en normaal Nederlands taalgebruik als "Joodse lobbygroepen in Amerika", hebben ook de verdwijn-truc ten gevolg.
Zelfs duidelijke activisten die al jaren meedraaien, maar lichtelijk kritisch zijn op de foute PvdA, worden daar scheef aangekeken en lopen het risico eruit gegooid te worden. Kortom Indymedia Nederland heeft niets te maken met de beginselen waarvoor Indymedia als organsiatie over de wereld zich sterk maakt: vrije onafhankelijke media waarin eenieder kan publiceren zonder censuur. Dat daar enige kleuring bij past daar het een nieuws-netwerk voor het activisme betreft; O.K. Dat men daar geen duidelijk (extreem) rechts activisme bij wenst, kan ik mij ook in vinden. Maar daar moet het wel onmiddelijk met de sturing en censuur bij ophouden.
Kreeg het aan de stok met hun invulling van het ‘links-activisme', alsmede dat ik zowat stelselmatig als racist werd bestempeld, waarbij problemen met de ‘Joodse lobby' onmiddelijk slaafs ingewilligd werden en onterecht op mij werden afgewenteld (stok om de hond mee te slaan vanwege andere motieven en wat anderen schreven).
Als ik zou kijken waar tijdens mijn onderzoek de meeste weerstand vandaan kwam en daaruit een waarschijnlijkheid kristalliseren voor een complot, dan kom je ook op het soort activisme van Indymedia vanuit Greenpeace en het dierenbevrijdingsfront en de PvdA, met name te Amsterdam en tevens op Joodse lobbiegroepen gelieerd aan de (met name Amsterdamse) VVD en het extreem rechts-kapitalisme.
Dat laatste is ook niet zo'n vreemde gedachte; een aantal doofpotten hebben met Israel te maken. Zo gaan tot op de dag van vandaag de wapenleveranties aan Israel door, terwijl wij democratisch besloten hadden dat niet te doen. Vraag mij af wie er eigenlijk zoveel aan verdient; je wil toch niet zeggen dat dit allemaal vrijwilligerswerk van ‘ons' land is?
De oorzaak van de Bijlmerramp was deze wapenhandel, waarbij zo'n beetje het oudste vliegtuig zo zwaar en overbeladen en veelgevlogen werd met Uranium als contragewicht, dat eenieder van tevoren kon weten dat deze als eerste mankementen zou gaan vertonen.
Toen werd gezegd: "Door alle belangstelling is men uitgeweken naar een andere luchthaven voor de wapentransporten". Compleet de democratie voorgelogen; verdraai-bedrog, zoals laatst een minister eindelijk toegaf dat er weer wapenvluchten waren geweest.
Dacht eerst dat ‘Joodse' lobbiegroepen vooral in de V.S. zeer veel invloed hebben en overheid en media besturen.
Maar krijg steeds meer de indruk dat het in Nederland wat subtieler gebeurt, maar van dezelfde omvang lijkt te zijn.

Dat alles doet geen afbreuk aan mijn eerdere uitvoerige stuk.
Het is eerder een aanvulling die juist aantoont in het belang van hoeveel invloedrijke netwerken het was om Pim Fortuyn te vermoorden, wie er de schuld kreeg en wie de macht overnam.
Kijk je naar het laatste, dan lijken de belangen van Lockheed, CIA, Bilderberg (en gelieerde bedrijven als Shell, Philips) en Oranje het meest gedient te zijn met deze moord.
Dat vanwege de 9-12 miljard vooor de JSF; veelal worden mensen al voor veel minder vermoord.
Maar ook de belangen van Shell; eedere coup binnen de VVD van Bolkestijn opgeleid vanuit Shell , toen er meer milieubelangen speelden onder Nijpels en Winsemius. En nu dan ook de schuld en dientengevolg electoraal verlies dat Groen-Links kreeg, die o.a. boortorens weet tegen te houden.
En Lockheed en CIA hebben de beste netwerken en spelen de vuilste spelletjes (samen met de Mossad).
In het eerder stuk heb ik in hoge mate aangetoont dat ze in Nederland bezig geweest zijn met spelletjes voor de JSF, inclusief het in discrediet brengen van de PvdA vanwege het niet stemmen voor de JSF (bekendmaken dat Kok wel wist van Sebrenica, vlak voor de verkiezingen).
Dit gebeurde door Clinton's defensieminster Holbrooke, die 1-2 maanden voor de val van Sebrenica Beatrix inlichtte op een zeer geheime Bilderberg conferentie.
Alles is daar supergeheim, maar een gesprek tussen deze topman en de dochter van Bilderberg's oprichter (Bernhard), dus weer niet?
Beatrix lijkt hier haar toestemming voor gegeven te hebben.
Zelfs zij is onderdeel van dit complot voor de JSF, welke ook in het belang van Bilderberg deelnemer Philips is.
Ik zeg duidelijk: complot voor de JSF. Dat staat voor 100%, ook door andere berichten over politiek lobbieen voor de JSF. Dat houdt dus niet in de moord op Pim Fortuyn, maar ligt wel in het verlengde. Mensen binnen veiligheidsdiensten, die veelal trouw aan Oranje hebben gezworen, kunnen dan de beslissing hebben genomen dat dit van hen verwacht werd.
Maar uiterst verdacht is dat Beatrix de media maant "tot rust in het land"; oftewel verbied om op complottheorieen in te gaan.
Bovendien werd in haar troonrede de moord op Pim Fortuyn compleet doodgezwegen.
Uiterst verdacht: Sie hat ess nicht gewusst? Oder woltte ess nicht wissen?
Zie verder het eerdere stuk en andere stukken van mijn hand.

En dan nu een teletekst bericht.
Het beroemde Weense Burgtheater heeft opdracht gegeven aan de Oostenrijkse schrijver Robert Menasse om een toneelstuk te schrijven.
"Een moord die wordt gepleegd om de vestiging van een ondemocratisch bewind te voorkomen".
Krijg nu wat; verdraai-bedrog, om maar niet de oude term hiervoor te gebruiken.
Het gaat juist om bestuurlijke vernieuwing versus achterkamertjespolitiek en doofpotten. En nu moet Pim Fortuyn juist andersom worden afgeschildert?
Ben benieuwd wie achter dat verdaai-bedrog zit en tot welke netwerken de opdrachtgevers behoren.
In de LPF was iets soortgelijks te zien; Harry Wijnschenk die zich –zonder dat iemand daar om vroeg- duidelijk als Joods profileert en niets met de achterban te maken wil hebben, want die zou alleen maar racistisch en fascistisch zijn.

Hij is zelfs zover gegaan dat, of de partij met hem moest meegaan (en met Heinsbroek en die grijsharige manipulatieve mediaman), of dat de partij vernietigd zou worden.
Toeval of niet?
De mediawereld wordt inderdaad deels beheerst door mensen van Joodse komaf die vaak onderdeel uitmaken van lobbygroepen (dan wel netwerken). Of de personen binnen het Burgtheater daar ook onderdeel van uitmaken, ‘to be(long or not to be(long); that's the question'…om maar even in theatertermen te spreken.
Voor zover ik gelijk heb in de doelbewuste manipulaties van deze lobbygroepen, roep ik eenieder op zich in te houden betreffende het uiten van frustraties en taalgebruik.
Het is namelijk precies datgene wat deze mensen trachten te beogen; dat mensen vanuit de LPF in boosheid en frustratie uitspraken doen richting deze mensen en groepen. Die de LPF vervolgens als racistisch en anti-semitisch kunnen afschilderen en de uitspraken als ‘bewijs' zullen gebruiken. Een omkering van oorzaak en gevolg is ook een methode van verdraai-bedrog. We kennen allemaal die streken; wie speelde ze niet als kind?


SLOTSOM

Het verdraai-bedrog vind ik wel en goede om mee af te sluiten, niet met ‘Joodse lobbies'. Zou afbreuk doen aan dit stuk en eerdere stukken, waarbij ik vele invloeden, netwerken, organisaties, dwarsverbanden, belangrijke personen, motieven en informatie in kaart en samenhang met elkaar heb gebracht.
Dit keer door recente bevindingen en verkregen informatie wat meer de nadruk op die lobbies, maar breng dit dan wel in samenhang met de vele pagina's die ik over heel andere factoren en onregelmatigheden heb geschreven!Voor de duidelijkheid een nogal verkorte en onvolledige slotsom van mijn bevindingen, voor wie de draad was kwijtgeraakt:

Volkert heeft de moord gepleegd en daar had hij vanuit zijn persoonlijke optiek goede motieven voor.

De BVD luisterde Fortuyn af en leek ook geheime info te lekken om hem in discrediet te brengen omdat hij een gevaar voor de staat zou zijn.

Dezelfden die verantwoordelijk voor de BVD waren, Klaas de Vries en Wim Kok, waren ook degenen die in belangrijke mate een vloek de maatschappij instuurden, waardoor er vanzelf onder 15 miljoen mensen een of meerdere personen zijn, die deze spirit opppakken.

Hierbij lijkt het er sterk op alsof men er meer van wist en de andere kant opkeek, zoals slecht beveiligen.
Ook zou men zelfs Volkert op de achtergrond kunnen hebben gestimuleerd en geholpen d.m.v. een ‘mede-activist'.

De CIA en Lockheed zijn duidelijk bezig geweest de politiek te beinvloeden voor de JSF.
Dit ging zelfs zover dat men een schandaal over Kok en de PvdA naar buiten bracht vlak voor de verkiezingen, om Kok en de PvdA electoraal af te straffen voor het niet-tekenen voor de JSF.

Ook Beatrix en de Bilderberg (waaronder Shell en Philips) komen hierbij ter sprake; dit lekken is kennelijk met Beatrix toestemming gebeurd, waarbij anders altijd alles supergeheim is en vrijwel nooit wat naar buiten komt (op de deelnemerslijst na).
Bij nadere beschouwing blijken zowel Bilderberg als de Oranjes enorme financiele (aandelen) belangen bij de JSF (Philips) , Shell en banken te hebben, waardoor ook de schuld die bij Groen-Links wordt gelegd, ten goede kan komen aan de belangen van o.a. Shell.

Een dag voor de moord, kreeg Fortuyn hoog bezoek van US-ambassadeur Sobel, tesamen met Nederlandse generaals en ‘US-officials' (Lockheed, Military en CIA) om over de JSF en defensie te praten.

Binnen de LPF neemt Mat Herben vanuit de MID en Defensie en vrijmetselarij de macht over en jast als eerste de JSF er doorheen.

En dan krijg je nog het recente verhaal over hoe mensen van Joodse komaf, al dan niet doelbewust vanuit lobbygroepen of zelfs de Mossad, zowel de directe aanleiding vormden voor de moord op Fortuyn (Hans Knoop), als de duidelijke bewust op aangestuurde vernietiging van de LPF (Harry Wijnschenk en ook Heinsbroek en die grijsharige mediaman(ipulator)?). Vanwege het racisme(??!) gevaar van deze partij, maar ook om democratisering te voorkomen en het opengooien van doofpotten, zoals o.a. de illegale wapenhandel met Israel? Eerder kwam Henk Ruyssenaars, naast de andere zaken, ook al met de (Israelische) wapenlobby en wapenhandel op Schiphol en in Nederland, in verband met doofpotten en rond de moord op Fortuyn.

En nog velerlei; ben vast wel wat vergeten, maar zoek dat zelf maar na.
Ik heb een redelijk hoog IQ, maar zelfs ik sta versteld van het enorme aantal vijanden dat Fortuyn had en vele ‘hogere' belangen die om hem speelden en de hoeveelheid en verscheidenheid aan infomatie die met elkaar verband houdt. Voor sommigen is dit wellicht teveel nieuwe informatie en te ingewikkelde kost om goed te kunnen volgen. Excuus daarvoor.
Betogen schrijf ik meestal niet; het zijn meer onderzoeks en filosofische stukken. Aan anderen de taak. Hopelijk, maar de mediastilte duurt wel al veel te lang. Belachelijk zoals andere veel minder belangrijke zaken zoveel media-aandacht krijgen en dit vrijwel volledig wordt doodgezwegen. Er mag niets gesuggereerd worden door de media over personen en organisaties uit de ‘high society' van zogenaamd ‘goede en onberispelijke' naam. Andere maatstaven werden gebezigd als het er bijvoorbeeld om ging om mensen uit de ‘low-society' en van ‘minder berispelijke' naam, zoals Pim Fortuyn of de LPF in diskrediet te brengen; dan kan dat allemaal wel. Hoe is dat nu toch mogelijk? Laten we maar niet te kort door de bocht gaan met de ‘Joodse' en ‘linkse' (maar ook rechtse!) gijzeling van de media en het verdraai-bedrog, alhoewel daar veel aanwijzingen voor zijn (naast vele andere mediafactoren die ik in eerdere artikelen heb genoemd).