arch/ive/ief (2000 - 2005)

[Fotomontage] Generatiepact
by HEYNDRICKX e; Sunday, Nov. 06, 2005 at 4:11 PM

[Fotomontage] Genera...
generatieplan-hand-in-hand.jpgwyeq8e.jpg, image/jpeg, 800x560

S0CIALISTISHE LEIDERS medeplichtig aan verdere afbraak van alle verworven sociale rechten van de werkende mensen.(voor zover ze werk hebben, zie de jongeren, Belgen en Allochtonen.)

Deze leiders zitten al 18 jaar ononderbroken in alle opeenvolgende regeringen, niet om oppositie te voeren maar om samen met de andere meerderheidspartijen de belangen van het groot kapitaal veilig te stellen.
Met de regelmaat van een klok worden er beslissingen genomen die de rechten van arbeiders en bedienden af breken. Bvb: het generatie pact.
Het enige wat de zogeheten socialistische leiders doen is er voor zorgen dat zij zelf en hun dochters en zonen een vet betaalde plaats (200.000 € Brutto per jaar of 8.067.980 Fr ) behouden of krijgen, onafgezien wat ze doen of zeggen. Bvb: geld verbranden of zomaar gouverneur worden.

De maskers bij de SPa en de PS zijn afgevallen.

Voor de zoveelste keer staan zij aan de kant van het groot kapitaal, maar nu wel duidelijker, het is niet bij woorden gebleven maar ook met daden.
Dit is wat de SP bedoelde met “ anders “.
De Media speelt hierin een rol die er op neer komt dat de lezer van allerlei dagbladen of de kijker op TV gaat denken dat alle beslissingen genomen worden door een eerste minister los van de andere regerings leden. In werkelijkheid is de eerste minister de woordvoerder van alle andere Partijen
die akkoord gaan met wat hij mededeelt. Hier dus ook de SPa en de PS.
Aangezien de Media enkel de eerste Minister vermeld kan de SPa en de PS
verder blijven doen alsof zij niet akkoord gaan en hun taktiek blijven toepassen van: Horen, Zien en ZWIJGEN met als gevolg de mensen krijgen een vals beeld van de werkelijkheid.
Vandaag hebben de vakbonden deze trukkendoos geopend met het Generatiepact.
Maar de SPa en de PS blijven de maatregelen medegedeeld door Verhofstadt steunen ondanks de 100.000 betogers “Tegen”.
De SPa voorzitter zal een E-mail sturen met uitleg naar alle partij leden waaronder Bruno Tuybens (die meneer die een vetbetaalde plaats gekregen
heeft van Johan als niet lid zijnde van de SPa) dit is intussen achterhaald hij
is lid geworden.
.

Wat zien we nu gebeuren, de Vakbonden mogen deelnemen aan
een werkgroep die ( onwijzigbare regerings generatiepact) zal vastleggen in hoe gaan we het toepassen !!! Er kan dus niets gewijzigd worden aan het oorspronkelijk generatiepact.


Zullen de vakbonden zich laten meeslepen in een zinloos gebabel ? Nu de maskers van de spa en PS afgevallen zijn is het vijf voor twaalf om al die zogeheten socialistische leiders eindelijk eens af te straffen, dit kan niet gebeuren door op het V.B. te stemmen, maar wel op een kartel van Uiterst Linkse
Partijen.

De zogeheten socialistische leiders zeggen niet wat ze doen, ze doen niet wat ze zeggen. Ze zeggen wat ze niet doen, ze doen wat ze niet zeggen.. met andere woorden Horen Zien en Zwijgen is voor deze heren de te volgen weg.


Heyndrickx E.