arch/ive/ief (2000 - 2005)

De maskers vallen af
by Heyndrickx E. Tuesday, Nov. 01, 2005 at 1:03 PM

De maskers vallen af...
generatieplan-hand-in-hand.jpg, image/jpeg, 800x560

De maskers bij de SPa en de PS zijn afgevallen.

Voor de zoveelste keer staan zij aan de kant van het groot kapitaal, maar nu wel duidelijker, het is niet bij woorden gebleven maar ook met daden.
Dit is wat de SP bedoelde met “ anders “.
De Media speelt hierin een rol die er op neer komt dat de lezer van allerlei dagbladen of de kijker op TV gaat denken dat alle beslissingen genomen worden door een eerste minister los van de andere regerings leden. In werkelijkheid is de eerste minister de woordvoerder van alle andere Partijen die akkoord gaan met wat hij mededeelt. Hier dus ook de SPa en de PS.
Aangezien de Media enkel de eerste Minister vermeld kan de SPa en de PS verder blijven doen alsof zij niet akkoord gaan en hun taktiek blijven toepassen van: Horen, Zien en ZWIJGEN met als gevolg de mensen krijgen een vals beeld van de werkelijkheid.
Vandaag hebben de vakbonden deze trukkendoos geopend met het Generatiepact.
Maar de SPa en de PS blijven de maatregelen medegedeeld door Verhofstadt steunen ondanks de 100.000betogers “Tegen”.
De SPa voorzitter zal een E-mail sturen met uitleg naar alle partij leden waaronder Bruno Tuybens (die meneer die een vetbetaalde plaats gekregen
heeft van Johan als niet lid zijnde van de SPa) dit is intussen achterhaald hij
is lid geworden.

Heyndrickx E.

ondanks alles
by vanoel Tuesday, Nov. 01, 2005 at 7:30 PM

Ondanks alles hebben Vandelanotte ,Vandenbossche en co nog het lef om de arbeiders die terecht van zich afbijten wijs te maken dat al die maatregelen nodig zijn .Met andere woorden, domme arbeiders en bedienden jullie begrijpen er niets van , zwijg en ga werken ,wij zullen wel in uw plaats denken en beslissen.