arch/ive/ief (2000 - 2005)

Indymedia.be down: uw steun is dringend nodig
by Indymedia.be Tuesday, Nov. 01, 2005 at 12:27 PM

---

Indymedia.be down: uw steun is dringend nodig

Maandag 31 oktober was Indymedia.be een hele dag onbereikbaar. Vlak na het versturen van de nieuwsbrief werden zoveel fotoreportages opgevraagd van de vakbondsbetoging dat de server het begeven heeft. Onze techies zijn een hele dag en nacht in de weer geweest om te redden wat er nog te redden was. De gegevens tot augustus zijn gered. Het is nog onduidelijk hoe het zit met de artikels van september en oktober.

Indymedia.be is dus een beetje slachtoffer van zijn eigen succes geworden. Het aantal bezoekers stijgt, maar de investeringen in infrastructuur gingen niet evenredig omhoog. Indymedia.be is afhankelijk van de steun van de lezers. We hebben dringend meer steun nodig om onze webinfrastructuur op niveau te brengen. U kan een bijdrage storten op 068-2227113-20 of vaste steungever worden. Lees hier hoe dat het makkelijkst kan.

Indymedia.be wordt vernieuwd

Een volledig vernieuwde site staat al een tijdje in de steigers. Er is nog wel wat werk om alles op punt te stellen, maar we hebben beslist om de nieuwe site nu heel snel te lanceren.

U kan hier al een kijkje nemen naar de testversie van de nieuwe site.