arch/ive/ief (2000 - 2005)

de wereld is veranderd .....!!
by Heyndrickx Saturday, Jun. 04, 2005 at 7:29 PM

de wereld is veranderd zeggen de socialistische leiders

de wereld is verande...
spa-....-anders-___--2.jpg, image/jpeg, 500x489


De wereld is veranderd ….. zeggen de socialistische leiders.

De Europese socialistische partijleiders doen alsof Imperialisme iets is, uitgevonden door uiterst links, en zwijgen in alle talen over de misdaden in de wereld begaan door het Imperialisme en dit sedert tientallen jaren, de sociaal-democratie stelt niets meer in vraag: niet het kapitalisme noch het imperialisme of de vrije markteconomie. Zij zijn maar in één zaak geïnteresseerd, deelnemen aan de regering (kapitalisme medebeheren) en de mensen doen geloven dat: als het slecht gaat, het de schuld is van de katholieken, de liberalen, de rechtsen de terrorristen, of … de wereld is veranderd. Waar ze in alle talen over zwijgen is dat zij zelf overal en altijd medebeslissen over alles wat een regering doet. Dat de wereld geworden is wat hij vandaag is, is hoofdzakelijk te wijten aan het verraad van de Socialistische leiders in de wereld dus ook de Belgische leiders tegenover de arbeidersklasse in zijn geheel (wereld). Een Socialistishe partij mag enkel bestaan voor zover zij geen bedreiging is, Nationaal of Internationaal voor:

De superrijken, grootgrond bezitters, banken, verzekeringen, eigenaars van fabrieken.
Het staatsapparaat (leger, politie, BOB, rechtbanken ) die als het moet kiezen tussen het verdedigen van het gewone volk, of het verdedigen van de super rijken, fabriekseigenaars enz . Een absolute prioriteit geeft om het zogeheten "Privé" -bezit met alle middelen waarover zij beschikken, te beschermen, met andere woorden het gewone volk die opkomt voor zijn belangen moet niet beschermd worden.
De sociaal-democratie in Europa heeft deze boodschap goed begrepen en haar leiders hebben al lang beslist om het kapitaal, nationaal en internationaal niet meer in vraag te stellen en de vrije markt te aanvaarden. Erger, zij aanvaarden dat er in tientallen landen ganse volkeren worden uitgemoord in naam van de democratie, de vrijheid en de veiligheid Ze weten zelfs wie de moordenaars zijn, maar naar t’schijnt zijn ze machteloos …..! T’is natuurlijk gemakkelijker gewoon aanwezig te zijn in allerlei verschillende soorten tv-programma’s, waar niet gesproken wordt over kapitalisme of imperialisme of in zoveel mogelijk tijdschriften "iets" zeggen. Kwestie van naar de nakende verkiezingen toe zo sociaal mogelijk over te komen. Intussen laat men het imperialisme maar verder moorden. En worden al diegenen die niet akkoord gaan om alles te aanvaarden zoals het is, af te schilderen als communisten, marginale uiterst linksen of gasten die niet weten wat ze zeggen, want “ De Wereld is veranderd “.

De houding van de Socialistiche partijleiders is CRIMINEEL tegenover de miljoenen dodelijke slachtoffers van het Imperialisme met name: Palestijnen, Nicaragua, Kosovo, Kongo, Z-Afrika, Irak, Bolivië, Chili, Panama, Vietnam, Laos, Argentinië, Brazilië, Guatemala, Syrië, Indonesië, Griekenland, Haïti, Dominikaanse Republiek, El-Salvador, Pakistan, Turkije, Zaire, Filipijnen, Portugal, Marokko, Ethiopië, Oost-Timor, Cambodja, Cuba, Jamaïca, Zuid-Jemen, Noord-Korea, Joegoslavië, De Sovjetunie, enz.



De zogeheten socialistische leiders ( ook de SPa ) zeggen niet wat ze doen, ze doen niet wat ze zeggen. Ze zeggen wat ze niet doen, ze doen wat ze niet zeggen.. met andere woorden Horen Zien en Zwijgen is voor deze heren de te volgen weg.



De SPa …. of anders met de SP anders.



Heyndrickx E.


En dan nog...
by DegryseJ Monday, Jun. 06, 2005 at 9:50 AM

En dan ben je nog de grootste volkerenmoord van de 21ste eeuw vergeten: Darfur/Soedan...