arch/ive/ief (2000 - 2005)

De herdenking van de overgave Nazi Duitsland
by Heyndrickx E. Monday, May. 23, 2005 at 7:36 PM

De herdenking van de...
finkelstein.jpg, image/jpeg, 213x261


De Internationale herdenking van de overgave van Nazi Duitsland.

De media en de politieke leiders ook de zogeheten Socialistische kunnen het niet laten om te blijven herhalen dat er 6 miljoen joden werden vermoord en daarom ….. moeten wij er voor zorgen dat zoiets niet meer gebeurd. Waar ze in alle talen over zwijgen, dat er ook 20 miljoen russen werden vermoord. Daarnaast heeft Nazi Duitsland ook nog enkele miljoenen Belgen, Fransen, Italianen, Polen Joegoslaven,Nederlanders en nog vele andere Nationaliteiten, vermoord.
Als men de media en de politieke leiders moet geloven is er maar één bevolkingsgroep (de Joodse) die het slachtoffer werd van Nazi Duitsland .
We moeten er voor zorgen dat zoiets niet meer gebeurd …. Dit is intussen wel gebeurd, met miljoenen dodelijke slachtoffers in Irak, Vietnam, Nicaragua, Kosovo, Kongo, Chili, Bolivie, Laos, Argentinie, Brazilie, Guatemala, Syrie, Indonesië, Griekenland, Haïti, Dominikaanse Republiek, El-Salvador, Panama, Palestinië.
Alle Amerikaanse presidenten hebben deze landen kapot gebombardeerd, uitgehongerd en Economisch geboycot. Omdat de VS politiek de wereld wil veilig stellen voor de grote vermogens en hun wereldwijd systeem van kapitaalsaccumulatie. Regeringen die de rijkdom onder het volk willen verdelen, riskeren niet alleen de toorn van de VS maar ook een militaire interventie en bezetting.
De Europese leiders, de Socialistische partijbonzen en de Media passen de politiek toe van HOREN ZIEN en ZWIJGEN. Dus we …? …. zorgen er niet voor dat zoiets nog gebeurd.

· Daarom ben ik van mening dat het nodig is om het boek De Holocaust-industrie geschreven door Norman Finkelstein langs dit kanaal meer bekendheid te geven.
· Het bestaan van dit boek word geboycot en is verboden in de VS.


Heyndrickx E.



De Holocaust-industrie
Bespiegelingen over de exploitatie van het joodse lijden.

Norman Finkelstein

Dit boek is een ontleding van en een aanklacht tegen de Holocaust-industrie. Op de hierna volgende bladzijden zal ik betogen dat de “ Holocaust “ een ideologische voorstelling van de holocaust van de nazi´s is.De centrale dogma’s ervan ondersteunen significante politieke en klassebelangen.De Holocaust is zonder meer een onmisbaar ideologisch wapen gebleken.Door het in stelling te brengen heeft een van de meest geduchte militaire machten ter wereld, met een verschrikkelijke staat van dienst wat de mensenrechten betreft, zich opgeworpen als een slachtofferstaat: en evenzo heeft de meest succesvolle etnische groep in de Verenigde Staten zich de slachtofferstatus toegeëgend.

Word vervolgd

Heyndrickx E.




goed gezegd
by Pieter Maenhout Monday, May. 23, 2005 at 7:50 PM

vind je bijdrage geslaagd, ook al omdat ik het niet begrepen heb op het imperialisme.
Tevens heb ik nog helemaal niet verwerkt dat er zoveel leed is berokkend in naam van Nazi-duitsland.