arch/ive/ief (2000 - 2005)

Volg de woonbarometers van Brussel
by vzw Brusselse Bond voor het Recht op Wonen Wednesday, May. 11, 2005 at 11:29 AM

De vzw BBRoW vormt een groot netwerk van meer dan veertig Brusselse verenigingen die allemaal ijveren voor de realisatie van het recht op wonen. De voorbije jaren hebben we verschillende grote manifestaties georganiseerd : betoging, actie Bidonville op het Anneessensplein, ... Nu lanceert de BBRoW een nieuwe campagne : de woonbarometers.

Volg de woonbaromete...
baro_image.php.png, image/png, 160x160

Hiermee willen we op de voet volgen wat de politieke beloftes en initiatieven zijn inzake onze drie voornaamste eisen : een verdubbeling van het aantal sociale woningen, de invoering van een controle van de huurprijzen en een huurtoelage.

Op de website www.woonbarometers.be vindt u de actuele stand van de woonbarometers, de manier waarop we die stand hebben bepaald en een overzicht van de acties die samen met onze leden en bewoners worden gevoerd. We vragen u om de stand van de 3 barometers via uw blad of uw journaal bekend te maken.

Om de twee maand zal de BBRoW een nieuwe stand van de barometers opmaken.

Met affiches die door onze leden en sympathisanten worden opgehangen, via onze website en regelmatige persberichten willen we de aandacht van alle Brusselaars vestigen op onze campagne voor het recht op wonen.