arch/ive/ief (2000 - 2005)

ALLE VERKRACHTERS, DRUGSGEBRUIKERS, CRIMINELEN, DRUGSDEALERS, LOVERKANKERBOYS NU DOOD MAKE
by Pim Van den plas Wednesday, Apr. 20, 2005 at 2:17 PM

ALLE VERKRACHTS, DRUGSGEBRUIKERS, CRIMINELEN, DRUGSDEALERS, LOVERKANKERBOYS DOOD MAKEN! KAPOT! KAPOT! KAPOT!

Ik word kotsmisselijk van jullie salon linkse pro criminaliteit mensen, ik ben zelf a-politiek dus hou het maar uit jullie hoofd om mij uit te schelden voor een nazi, als er wel mensen zijn die fascisme steunen is het wel de linkse wereld met jullie softe aanpak van criminelen en alle andere gore tering onmensen

je kan alles in de doofpot stoppen, maar de burgers maken het zelf mee, je kan ze niet een blinddoek om doen terwijl ze neergestoken en verkracht
worden!!!

alle gore loverhoerenboys (verkrachtERS), verkrachters, criminelen, pedofielen, moeten een nekschot krijgen, het liefst vandaag nog, gooi maar een bom op alle gevangenissen met de extreme criminelen, ik word kotsmisselijk dat ik niet eens meer zonder gevaar om aangevallen te worden in mijn eigen stad te lopen in de vroege avond!

en maar huilen als weer een domme tasjesdief/harde kern crimineel word overreden!!!!!!!! huil huil! een gore idioot krijgt zijn verdiende loon!

maar niks zeggen als weer de zoveelste meisje is groep verkracht door mensen die per direct een kogel door hun nek verdienen!

ik word kotsmisselijk van jullie knuffelen van criminelen!!!!!!
kots erop KOTS KOTS!

IN DE JAREN 80 HINGEN ER IN DE KRAAKPANDEN VAN NEDERLAND POSTERS MET DAAROP *VERMOORD JE VERKRACHTER* JAMMER GENOEG IS HET NU OMGEKEERD EN WORDEN ALLE VERKRACHTERS GEKNUFFELD OMDAT ZE ZOGENAAMD HET SLACHTOFFER ZIJN VAN DE OH ZO BOZE OVERHEID EN DE OH ZO ZOGENAAMDE SLECHTE MEDIA!!!!!

IK WORD KOTSMISSELIJK VAN JULLIE FASCISTISCH ACHTIGE PRAKTIJKEN!

altijd weer dat linkse populisme om het volk rijp te maken voor de slacht door criminelen!

altijd weer die stemming makerij dat er niks aan de hand is!

niet op straat gaan als weer het zoveelste slachtoffer is neergestoken, maar wel op straat gaan als iemand ergens zegt dat terecht drugs verboden moet worden gemaakt!

Amsterdam was vroeger een prachtige stad vol met kunstenaars en vrije mensen
nu is het een gore vieze zelfs kapitalistische anti natuur stad geworden vol met gore coffeeshops en criminaliteit!

wat nou links is pro natuur! links of rechts! ALLEBIJ DOEN ZE AAN BOSSEN KAP, ALLEBIJ GEVEN ZE GEEN RUK OM DE NATUUR!!!!!!!!!!

D OOR DE SOFTE SOCIALISTISCHE ONZIN IS NEDERLAND EEN VLUCHTOORD GEWORDEN VOOR ELK SOORT CRIMINEEL DIE JE MAAR KAN BEDENKEN IN DE WERELD!

MAAR ROT OP VAL DOOD IK KRUIP NIET VOOR DAT TUIG!