arch/ive/ief (2000 - 2005)

Blokwatch start campagne 'VB? Hard voor Antwerpen!'
by Blokwatcher Monday, Jan. 24, 2005 at 12:28 PM
antwerpen@blokwatch.be

Onder de titel "Vlaams Belang? Hard voor Antwerpen!" lanceert Blokwatch een campagne als antwoord op het VB-initiatief "Hart voor Antwerpen". Deze campagne loopt tot de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2006.

Blokwatch start camp...
hard-voor-antwerpen4.jpg, image/jpeg, 461x500

Een "Blokwatch taskforce Antwerpen" zal vanaf nu het Antwerpse VB schaduwen en hun voorstellen kritisch voor de lichtbak houden. Want wat het VB in petto heeft met Antwerpen is allesbehalve rozengeur en manenschijn, zoals de partij en enkele slecht geïnformeerde journalisten graag laten uitschijnen. Wil u meewerken met de Blokwatch Taskforce Antwerpen, mail dan naar antwerpen@blokwatch.be.

Blokwatch zal daarvan regelmatig verslag uitbrengen op de speciale website http://www.hardvoorantwerpen.be (die u ook kan bereiken via http://www.hartvoorantwerpen.be of http://www.eenhartvoorantwerpen.be). Momenteel linken deze domeinnamen nog door naar de Blokwatch-site.

Ook wordt een campagne-sticker "Hard voor Antwerpen" gemaakt, als parodie op de VB-sticker. Die zal binnen enkele weken kunnen besteld worden.

Blokwatch heeft alvast het zogenaamde "nieuwe en verassende" ‘Hart voor Antwerpen'-programma vergeleken met het Vlaams Blok-programma voor de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen van 2000. De conclusie is ontnuchterend: op 3 na zijn alle 18 concrete voorstellen die het VB in ‘Hart voor Antwerpen' doet oude koek. Die "doos vol verrassingen" blijkt in werkelijkheid dus oude wijn in nieuwe zakken te zijn waarmee de partij jaren geleden al uitpakte. Het volledige verslag vindt u op Blokwatch.

vlaams belang en andere fascisten
by barend Monday, Jan. 24, 2005 at 6:37 PM

fotos van degrelle samen met dillen!!!!! www.blokwatch.be