arch/ive/ief (2000 - 2005)

Foto's Tonen Aan dat Bush Ernstig Lichamelijk Ziek Is
by C. L. Hallmark Friday, Jan. 14, 2005 at 2:45 AM

George W. Bush draagt blijkbaar een medisch apparaatje voor 'personen die risico lopen op een hartaanval'. Het is een draagbare LifeVest defibrillator dat hij voor het eerst in januari 2002 droeg nadat hij was flauwgevallen, wat werd toegeschreven aan naar adem snakken.

Foto's Tonen Aan dat...
lifevest_duo_back_2.jpg, image/jpeg, 548x236

Klik op de link bij de bron onderaan om de foto's te bekijken

Gebaseerd op foto's waarop te zien is dat hij het apparaatje draagt, kan men concluderen dat het flauwvallen te wijten was aan Atrium Fibrilleren (AF), wat zijn vader ook had. Bij zijn vader werd het veroorzaakt door de ziekte van Graves (hyperactieve schildklier, hyperthyroidism), waar Barbara Bush ook aan lijdt. Bush jr. heeft waarschijnlijk AF en minder waarschijnlijk de ziekte van Graves, gebaseerd op zijn familiegeschiedenis en symptomen. De AF kan een hersenbloeding of TIA (mini-hersenbloeding) hebben veroorzaakt, waarvan de artsen de bediscussieerde achterhaalde symptomen bekijken. Observanten hebben opgemerkt dat de psychologische symptomen hiermee overeenkomen en met die van de ziekte van Wernicke-Korsakoff.

Conclusie
De president gebruikt blijkbaar een draagbare defibrillator, een apparaatje dat hartritmestoornissen stopt, zoals je op foto's kunt zien. Hij was plotseling flauwgevallen en hij heeft last van andere AF symptomen en hij heeft er genetische aanleg voor. Sommige waarnemers hebben neurologische en psychologische onregelmatigheden en ander bewijs van een hartaanval opgemerkt, wat een mogelijk gevolg is van AF. Sommige van deze onregelmatigheiden zouden veroorzaakt kunnen zijn door Korsakoff, een ziekte van chronische alcoholisten, of sommige andere organsiche hersenziekten. De president heeft zelfs een sterkere genetische aanleg voor een overactieve schildklier en sommige symptomen hiervan, waaronder hartritmestoornissen. Dit is het enige dat de artsen zeker weten.

Lees verder in het Engels; klik op de Britse vlag.
=============================

vest?
by Bert Friday, Jan. 14, 2005 at 9:43 PM

zijt ge zeker dat dit niet gewoon een kogelvrij vest is?