arch/ive/ief (2000 - 2005)

vacant: functie Vlaams Minister van Leefmilieu en Energie
by Bart Coenen Wednesday, Dec. 15, 2004 at 3:34 PM

Jeugdbond voor Natuurstudie en Milieubescherming (JNM) gaat op zoek naar nieuwe Minister van Leefmilieu

vacant: functie Vlaa...
vacature.jpg, image/jpeg, 555x466

Op dinsdag 28 december organiseert de JNM een ‘vacature-actie’ in Brussel. JNM gaat op zoek gaan naar een nieuwe en meer bekwame Vlaams Minister voor Leefmilieu en Energie.

Als jeugd-, natuur- en milieuvereniging is JNM niet gelukkig met het milieubeleid van huidig minister Kris Peeters. De organisatie wil met een ludieke optocht en straattheater duidelijk maken dat jongeren een ander en beter milieubeleid voor Vlaanderen willen.

JNM nodigt iedereen uit om mee op te stappen in deze manifestatie. De optocht vertrekt om 13u45 aan de Kunstberg (vlakbij station Brussel-Centraal) en eindigt rond 16 uur met een straattheater aan het Boudewijngebouw van de Vlaamse Gemeenschap (vlakbij Brussel-Noord).

Tijdens de optocht, waar ook de swingende JNM-sambaband aanwezig zal zijn, worden flyers in de vorm van vacatures verspreid (zie foto). Aan het Boudewijngebouw wordt een sollicitatiecommissie samengesteld, bestaande uit vertegenwoordigers van verschillende jongeren-, natuur- en milieuverenigingen. Zij zullen Kris Peeters als sollicitant ontvangen en zijn cv beoordelen.

JNM hoopt een zo groot mogelijk platform van verenigingen bij deze actie te betrekken.

proper milieu
by lephare Tuesday, Dec. 21, 2004 at 5:00 PM

Mooi ! En nu nog de opportunisten, carrieristen en andere corrupte individuen uit de milieubeweging gooien.