arch/ive/ief (2000 - 2005)

Voorbereidende teksten Algemene Vergadering Indymedia.be (deel 1)
by Indymedia.be Wednesday, Sep. 01, 2004 at 12:03 PM

Op 4 september schiet Indymedia.be het nieuwe werkjaar op gang met een startdag en een algemene vergadering waarop u van harte bent uitgenodigd. Op de algemene vergadering stellen we een aantal nieuwe teksten voor over het hoe en waarom van Indymedia.be.

Hieronder een tekst die kort uitlegt aan de bezoekers van indymedia waar we voor staan. De tekst zal ook gebruikt worden voor voor promotiemateriaal.


"Indymedia.be brengt dagelijks betrouwbaar nieuws over al wat leeft en wringt in de maatschappij. Nieuws over en uit de sociale bewegingen vindt steeds minder zijn weg naar de kolommen van de traditionele media. Indymedia.be wil die leemte opvullen. Omdat een andere wereld mogelijk is.

Onafhankelijkheid is onze belangrijkste troef in een medialandschap waar commercialisering de norm is. Indymedia.be moet geen rekening houden met aandeelhouders of adverteerders. Indymedia.be is er van en voor de lezers.

Aan Indymedia.be kan je ook zelf meewerken. Publiceer jouw verhaal of fotoreportage op de website. Indymedia.be maakt er immers een erezaak van om zoveel mogelijk mensen aan het woord te laten. Je kan ook meehelpen aan indymedia.be door ons te steunen met een maandelijkse bijdrage.

Meer informatie over meewerken met indymedia.be vind je hier (link naar medewerkerspagina)."