arch/ive/ief (2000 - 2005)

Politiecommissaris slaagt bejaarde Marokkaanse man.
by AEL-België Saturday, Jun. 19, 2004 at 12:58 AM

Persbericht 18/06/04

Politiecommissaris s...
slachtoffer1.jpg, image/jpeg, 1200x1600

Het lijkt erop dat na de overwinning van het Vlaams Blok elk fysiek geweld tegen allochtonen niet meer strafbaar is. Gisteren omstreeks 17u werd een bejaarde marokkaanse man aangevallen door een commissaris in burger met hond en twee vrouwelijke collega’s. De Marokkaanse man van 70 was het slot aan het vastmaken aan zijn fiets tegen het huis van zijn dochter, een man van ongeveer 35 passeerde samen met twee vrouwelijke collega’s toen plots hun hond de bejaarde man besprong. De Man die zich van de hond afzette werd onmiddellijk door de vrouwen en de commissaris fysiek aangevallen , één van de vrouwen sloeg met de ijzeren leiband op het hoofd en de armen van de bejaarde man terwijl de commissaris met een boxijzer de bejaarde man bewusteloos sloeg. De dochter, die hoogzwanger is, kwam na het horen van lawaai tussenin en werd net als haar vader op de grond geslagen. Nadat de jongste zoon van het gezin ook zijn portie van het geweld kreeg vluchtte de commissaris met de wagen.

Vandaag zien we hoe de politie arm in arm met de federale politie alles doet om de verklaringen van de slachtoffers te manipuleren zodat hun commissaris van alle schuld zal vrijgepleit worden.

Ondanks dit gebeuren en ondanks het bewijsmateriaal dat aantoont dat de commissaris over de hele lijn schuldig is, zien we hoe het beleid van Patrick Janssens kiest voor de racisten onder haar middens ipv de onschuldige slachtoffers. De AEL zal het gezin bijstaan in haar klacht tegen de commissaris en zijn twee collega’s en eist onmiddellijk ontslag en harde maatregelen tegen deze onorthodoxe praktijken.

politie uw vriend en beschermer
by AEL-België Saturday, Jun. 19, 2004 at 12:58 AM

politie uw vriend en...
slachtoffer2.jpg, image/jpeg, 1600x1200

de politie uw diender
by AEL-België Saturday, Jun. 19, 2004 at 12:58 AM

de politie uw diende...
slachtoffer3.jpg, image/jpeg, 1200x1600

hond of hondje
by andere versie Saturday, Jun. 19, 2004 at 12:48 PM

De eigenaar van het hondje, een agent van de lokale politie van Antwerpen, was omstreeks 17 uur 15 samen met zijn echtgenote aan het wandelen in de Alfons De Cockstraat toen hij in een discussie verwikkeld raakte met een 68-jarige man van allochtone origine. Waarschijnlijk nam die het niet dat het dier zijn richting uitkwam en blafte.

De discussie escaleerde tot een heuse vechtpartij. Beide partijen werden vervolgens opgenomen in het ziekenhuis. Het onderzoek is in handen van de federale politie.