arch/ive/ief (2000 - 2005)

Johan DeMol (VB) scheldt nu ook franstalige fascisten uit....
by Kenneth RUMES Tuesday, Jun. 15, 2004 at 12:37 AM
kennethrumes@hotmail.com

Johan De MOl van het Vlaams Blok haalde in een eerste reaxie na de verkiezingen meteen uit naar het Front National. Een voorbeeld van broederliefde tussen fascisten?

Het was meteen raak; Johan De Mol van het VLaams Blok geloofde dat in Brussel bij volgende verkiezingen hij met zijn fascistisch gevolg de volstrekte meerderheid bij de Nederlandstalige kiezers kunnen halen. Tegelijkertijd meldt hij dat velen Franstaligen ook voor hen zullen kiezen in de toekomst. Tja, ik ken ook van die gekke Walen die aan de zee wonen, nog nooit een migrant van dichtbij hebben gezien en toch voor het Vlaams Blok stemmen,maar dat zijn minder goede relaties van mij... ;)
Summum van de reaxie van De MOl was wel zijn uithaal naar het Front National. Dit extreem-rechts broederpartijtje van het Vlaams Blok werd omschreven als 'een ongeregeld zootje'. Tja, officieel Johan De MOl, in uw geliefde 'moedertaal' is dat "een zootje ongeregeld", maar uw poëtische omschrijving zal door de Fuhrer goedgekeurd worden als dichterlijke vrijheid...
Ik dacht even toen ik het hoorde aan een slang met 2 koppen in Brussel...