arch/ive/ief (2000 - 2005)

VN resolutie
by Heyndrickx E. Monday, May. 31, 2004 at 12:44 PM

VN resolutie...
resolutions--3---jpg.jpg, image/jpeg, 600x437



V.N. veroordeeld Israël met dezoveelste rezolutie…. voila dat was het dan.

Het is onvoorstelbaar en toch is het zo, alle politieke leiders, dus ook de zogeheten Socialistische en religieuze leiders in Europa laten de Israëliten maar verder doen.
Hun enige antwoord voor zover ze een antwoord hebben is er een van, de Palestijnen moeten ophouden met hun geweldadige akties …. Of een zoveelste Rezolutie in de V.N. raad. en dit na 37 jaar bezetting en nadat hun land verdeeld werd onder de Israëliers die de Palestijnse bevolking bijna dagelijks kapot schiet met raketten en tanks.




GUANTANAMO verschrikkingen in US Naval base, CUBA en IRAK.

Niet te vergeten er bestaat ook zoiets als Faciliteit 1391, het Israëlische Guantanamo kamp.

Europa de VN en alle politieke leiders doen al jaren alsof ze het niet wisten (waar hebben we dat nogal gehoord ?) ondanks de bekend making door de mensenrechten Organisatie en het Rode Kruis. Deze houding is al even crimineel als wat de US regering doet met al die mensen, die nu reeds twee jaar opgesloten zitten in het Kamp van de marine basis van de Guantanamo Baai, CUBA.
Nu dat er een lek was in de US militaire en de regeringsadministratie komt dit eindelijk ter sprake in de media, ook zij wisten het en hebben ook gezwegen zoals alle zogeheten Socialistische leiders in de wereld dus ook de SPa.
Wat gaan ze nu doen ? Zoals gewoonlijk niets. Ze zijn machteloos ….
Ze zullen meschien één of andere beleefde Resolutie stemmen goed wetende dat de US en Israël daar absoluut geen rekening mee houd.
Twee jaar na de opening van het interneringskamp in de Guantanamo Bay, CUBA blijven de Verenigde Staten de Internationale wetten in verband met gevangenen negeren.Sinds Januari 2002 heeft de US regering meer dan 700 mensen opgepakt in gans de wereld waaronder een aantal kinderen en twee mensen van 98 en 100 jaar om ze letterlijk te ontvoeren en in het Guantanamo kamp te dumpen als vee.
Bijna 3 jaar later is er nog altijd niemand, die weet wie de opgeslotenen zijn. Al deze gevangenen worden op een onmenselijke beestachtige wijze vastgehouden. Ze worden vernederd en psygologisch bewerkt, met als gevolg, tientallen zelfmoorden.
De gevangenen ook de kinderen hebben geen recht op familliaal contakt, juridische bijstand en kunnen niet in beroep gaan tegen een veroordeling door US militaire rechtbanken.
Al den blabla door de VN, Europa en de politieke leiders is platweg hypocriet en onverantwoord, naar hun zeggen moet men dit oplossen langs diplomatieke weg en geweldloos.Dit is dan ook de oplossing die zij willen opdringen aan de Palestijnen. Stel je voor 37 jaar bezetting met een bezetter die dagelijks palestijnen kapot schiet en dan zouden de overblijvende Palestijnen niet het recht hebben zich te verdedigen. Alle mensen overal in de wereld stellen dagelijks vast dat de US en Israel ongestraft en met een enorm gewelddadige oorlogsmachiene andere mensen mogen blijven kapot maken in naam van de Democratie, de Vrijheid en God.
De zogeheten democraten zijn geschokt of zeggen SORRY ….. over de miljoenen andere slachtoffers (in het nabije verleden) door allerhande gesoffisticeerd wapentuig zwijgen ze (VN,Europa) zich bijna dood, want nu zijn alle mensen die zich verdedigen tegen hun bezetter, allemaal terrorristen. Dus ook de Palestijnen.

Etienne Heyndrickx