arch/ive/ief (2000 - 2005)

Vlaams Blok-mandataris wurgt hond ex-vriendin
by christophe Friday, May. 28, 2004 at 2:00 PM

Gisteren een foto van de flink toegetakelde ex van Rob Verreycken op de voorpagina van de Morgen. Vandaag een bericht in het Laatste Nieuws over OCMW-Raadslid voor het Blok in Diest Johan Saenen. De man probeerde gisteren de hond van zijn ex te wurgen.

Saenen kreeg net als zijn voorman Rob Verreycken ruzie op straat met zijn ex-vriendin. Na haar bedreigd te hebben, koelde hij zijn woede op het enkele maanden oude maltezer-hondje van de vrouw. Hij greep het dier bij de keel en kneep die hard dicht. De hond is er erg aan toe en ligt nu in coma. De vrouw diende klacht in tegen Saenen.

Dit is de vierde keer in korte tijd dat mandatarissen van het Vlaams Blok zich laten opmerken door criminele en/of gewelddadige feiten. Eerder werd een gemeenteraadslid opgepakt wegens handel in drugs. Een ander gemeenteraadslid zit vast op verdenking van moord. En gisteren was er de gewelduitbarsting van Rob Verreycken die eerder ook al bewees zeer losse handen te hebben. Zijn de bokshandschoenen van het Blok weer helemaal terug?

Stem Vloms Klop
by the piano Friday, May. 28, 2004 at 6:12 PM

Stem Vloms Klop...
robklop.jpg, image/jpeg, 346x239

leuk
by Marauder Thursday, Jun. 10, 2004 at 10:41 AM

Hehe leuk bedacht