arch/ive/ief (2000 - 2005)

rob klop weer in actie
by dries Thursday, May. 27, 2004 at 3:14 PM

rob klop in actie

zonet op de website http://frontpage.fok.nl/ gelezen dat rob verreycken, zoon van en 'eminent' vlaamsblok lid met de bijnaam rob klop zijn handjes weer eens niet heeft kunnen thuishouden.

Ik snap het niet: als het gemeentebestuur van Antwerpen een beetje te ver gaat (maar wel binnen het wettelijk kader)wat bereft het gebruik van hun visa-kaartjes, dan zit het blok er meteen bovenop. Terwijl datzelfde blok in mechelen een vertegenwoordiger heeft die voor een veelvoud achterover heeft gedrukt.
Nog zoiets: een vlaams blokker knalt enkele jaren geleden op een chiro fuif een wildvreemde neer. komt even in de kranten en that's it. terwijl diezelfde fascist al een strafblad had wegens het bijna doodtrappen van een egyptenaar aan de vooravond van de ijzerbedevaart.
verleden weken dan: een vlaams blokker opgepakt wegens grootschalig dealen, en nogmaals: een moord en enkele gewonden, veroorzaakt door een blok gemeenteraadslid in st-gillis.
Nu wil ik wel eens zien of het voorval met die rob klop al dan niet op alle voorpagina's van alle kranten staat. Dat zou toch impact hebben? kunnen 'de mensen' eens met eigen ogen lezen wat voor krapuul die blokkers wel niet zijn.
Waarschijnlijk niet, want dat is niet de taak van onze onafhankelijke dagbladen, nietwaar?

En daar zouden ze nog wel eens gelijk in kunnen hebben ook. Maar schrijnender vind ik het feit dat die jurgen verstrepen op televisie niet gewoon keihard lik op stuk kreeg van zijn (officiele) politieke tegenstanders toen hij het paarse drugsbeleid bekritiseerde. ze hadden hem gvd meteen dat voorval van die blok-dealer voor de voeten moeten werpen, gvd nog aan toe!. Waarom, kortom, is iedereen zo bang van het blok? waarom gooit niemand nu eens geen modder terug? of zijn we daar niet kinderachtig genoeg voor?

lees meer op: http://frontpage.fok.nl/nieuws/42106