arch/ive/ief (2000 - 2005)

Indymedia zit in de lift. Steun ons
by info@indymedia.be Monday, May. 17, 2004 at 4:18 PM

Sinds 15 januari werder er meer dan 1.5 miljoen pagina's opgevraagd en meer dan meer dan 7 miljoen hits geregistreerd.Wij hebben uw steun nodig.

Indymedia.be is een onafhankelijk collectief van media-activisten. We maken op een gepassioneerde maar accurate manier media en informatie en dat vanuit een sociale opstelling. In plaats van zelf alles uit te vinden, proberen we in de eerste plaats de betrokkenen zelf aan het woord te laten. En dat wordt blijkbaar gesmaakt.

Sinds 15 januari 2004 werder er meer dan 1.5 miljoen pagina's opgevraagd (1.566.978) en meer dan meer dan 7 miljoen hits (7.054.421) geregistreerd.

In de maand april klokten we af op 1.689.623 hits. In totaal werden er in die maand 336.259 pagina's opgevraagd. De website werd 74.026 keer bezocht. Dat laatste cijfer telt het aantal IP-nummers en niet het aantal individuele bezoekers (zo tellen alle bezoekers vanuit een universtiteit als 1 bezoeker mee) Vergelijken met de eerste 3.5 levensjaren is moeilijk daar we pas sinds januari zijn verhuisd naar een eigen server. De cijfers van februari en maart tonen wel aan dat indymedia.be in de lift zit. In mei zijn er nu al 60.772 bezoekers gepasseerd. Door het stijgend aantal verkeer op de website, gebruiken we natuurlijk extra bandbreedte bij onze provider. En dat kost natuurlijk ook meer geld!

U krijgt onze informatie gratis. U stelt haar blijkbaar ook op prijs. Indymedia.be werkt dankzij het enthousiasme van de vele medewerkers en de steun van sympathisanten. De verhuis naar een nieuwe server was nodig om de toekomst van indymedia.be op lange termijn veilig te stellen en betekende ook een serieuze investering.
Nu hebben we uw hulp nodig ; zodat we goed kunnen verderwerken en de kwaliteit en de kwantiteit van de informatie kunnen verhogen.
U kan ons financieel steunen door een bijdrage te storten op 068-2227113-20. Vanaf een bijdrage van 5 euro per maand ontvangt u het handboek Media-activisme thuis.
U kan ons ook op een andere manier helpen door bijvoorbeeld af en toe iets te vertalen of door zelf uw verhaal te vertellen of uw fotoreportage te publiceren.