arch/ive/ief (2000 - 2005)

Skull and Bones: I
by Guido Tuesday, Mar. 02, 2004 at 10:45 PM
guidoke@ilema.net

Wat is Skull and Bones? John Kerry(mogelijkse "Democratische" kandidaat voor de Noord-Amerikaanse presidentsverkiezingen) en George W. Bush(huidig president Noord-Amerika) antwoordden beiden toen ze door een journalist gevraagd werden of ze daar iets meer konden over vertellen dat het geheim was en ze daar niets mochten over vertellen. Deel I van duiding bij Skull and Bones.

inleiding.

De laatste maanden verscheen de naam "Skull and Bones" tamelijk veel in artikels in Noord-Amerikaanse kranten en daarbuiten.

Skull and Bones wordt door sommigen omschreven als een geheim genootschap, door anderen als een groep die de wereld controleert.

Bij de presidentsverkiezingen van dit jaar in Noord-Amerika doen er vier ex-studenten van de Yales Universiteit mee. Bij de Republikeinen is dat George.W.Bush II, bij de "voorverkiezingen" bij de Democratische Partij zijn dat: Howard Dean, John Kerry and Joseph Lieberman.

John Kerry en President Bush antwoordden in interviews toen er vragen gesteld werden in verband met Skull and Bones dat het "geheim is waardoor ze er niet kunnen over spreken".

Het volgende komt uit een recent interviewmet president Bush:


Russert: You were both in Skull and Bones, the secret society.

President Bush: It's so secret we can't talk about it.

Russert: What does that mean for America? The conspiracy theorists are going to go wild.

President Bush: I'm sure they are. I don’t know. I haven't seen Web pages yet. (Laughs)

Russert: Number 322.

Volgens een auteures van een boek over Skull and Bones staat er in een auto-biografie van George W. Bush II iets in de zin van:

"My senior year at Yale, I joined a secret society – so secret, I can’t say anything more about it."



"I'm a war president." was iets wat George W. Bush II ook zei in in interview.