arch/ive/ief (2000 - 2005)

actievergadering WerklozenBond
by werklozenbond Thursday, Feb. 19, 2004 at 10:18 AM
werklozenbond@yahoo.co.uk

De WerklozenBond werd opgericht om de belangen van werklozen en steuntrekkers te verdedigen. De realiteit toont aan dat we met dit initiatief niets te vroeg komen.

Zo lanceerde Minister Vandenbroecke zijn voorstel om de zgn. sociale fraude te bestrijden. Werklozen strenger controleren dus, meer schorsingen en hij suggereerde een beperking in de tijd van de uitkeringen.
Op hetzelfde ogenblik belooft de regering de creatie van 200.000 jobs maar stellen we vast dat de werkloosheid groeit met 100 werklozen per dag.
Verder organiseert deze regering een fiscale amnestie waarbij witteboordcriminelen via een gunsttarief hun zwart geld kunnen witwassen.

Deze regering is met andere woorden asociaal en ze verdedigt op geen enkele manier de belangen van de arbeidersklasse, werkloos of niet.

Dus zullen we het als werklozen/steuntrekkers zelf moeten doen. Over het hoe en waarom organiseren we een actievergadering. De afspraak is maandag 1 maart vanaf 15 uur in het buurthuis Zuid (YWCA) Paleisstraat 41.
Verdedig je eigenbelang als werkloze/steuntrekker. Kom naar de vergadering en voer mee actie tegen het asociale beleid.

voor meer info:
http://www.werklozenbond.tk
werklozenbond@yahoo.co.uk
0485 168 362 (Fien)
0486 499 453 (Peter)

volledig adres
by ikke Saturday, Feb. 21, 2004 at 9:16 AM

buurthuis Zuid (YWCA) Paleisstraat 41.

ik veronderstel in Antwerpen ?

(want geen enkele andere vlaamse stad heeft zulke arrogante bewoners die er van uit gaan dat hun kerktoren de navel en het middelpunt van de wereld is)