arch/ive/ief (2000 - 2005)

Nationale actiedagen tegen racisten.
by actiegroep geen stemrecht voor racisten Thursday, Jan. 15, 2004 at 4:00 PM
Geenstemrechtvoorracisten@hotmail.com

Vandaag sloegen racisten van verschillende Vlaamse partijen de handen in elkaar en richtten het Comité tegen Stemrecht voor Vreemdelingen op.

Nationale actiedagen...
vlaamssche_sskande.jpg, image/jpeg, 400x267

Vandaag sloegen racisten van verschillende Vlaamse partijen de handen in elkaar, meerbepaald:

Ward Beysen, Frank Vanhecke, Jacques Kerremans, Roland De Geest, Anke Van dermeersch, Filip Dewinter, Johan Weyts.

Deze bruine mensen gaan de komende maand zoveel mogelijk handtekeningen, sms'en en dies meer verzamelen TEGEN het stemrecht voor niet-Belgen.

Wij(actiegroep geen stemrecht voor racisten) vinden dat dit niet kan. De allochtone medemens mocht de voorbije maanden al genoeg kijken naar affiches van 20 vierkante meter met daarop in koeien van letters "geen stemrecht voor vreemdelingen".

Dit racistische comité is van plan om acties te doen,

"Op vrijdag 23 januari en dinsdag 3 februari worden twee actiedagen tegen het vreemdelingenstemrecht georganiseerd. Tijdens deze actiedagen zal met de petitie tegen het vreemdelingenstemrecht massaal gecolporteerd worden aan stations, fabriekspoorten, in drukke winkelstraten , op markten, … "

Wij roepen iedereen op om op deze dagen tegenacties te doen:

-dit kan zijn door de petitieblaren in beslag te nemen en ze dan in een vuilbak te werpen.

-dit kan zijn door flyers te verspreiden waarop staat uitgelegd waarom niet-Belgen ook mogen stemmen.

-dit kan gebeuren door 1000den mails te sturen naar info@stopvreemdelingenstemrecht.org , zodoen het elektronisch verkeer van het racistische comité in de war te sturen.

-dit kan ook gebeuren door de website van het racistische comité te bezoeken en constant te refreshen, een elektronische sit-in als het ware.

-wij roepen ook de diensten die verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van racisme om stappen te ondernemen tegen deze racistische organisatie.