arch/ive/ief (2000 - 2005)

De zogezegde Al-Qaeda connectie met Antwerpen en Diamant.
by Nora V Thursday, Jan. 08, 2004 at 3:52 AM
maimoono@hotmail.com

Een onschuldige man werd opgesloten onder Amerikaanse druk omdat hij zogezegd een terrorist is. De lebanees-belgische diamantair die zogezegd Al-Qaeda financierde.

De zogezegde Al-Qaed...
antiracism1.jpg, image/jpeg, 598x368

Samih Ossaily is onschuldig!

Door NV.
7 Januari 2004

Samih Ossaily is onschuldig, inderdaad! Dit heb ik in geen enkel artikel, in geen enkele krant en van geen enkele journalist gehoord. Het is veel leuker natuurlijk om een terrorist onder ons te hebben om over te schrijven. Sinds Ossaily gearresteerd werd in april 2002 heb ik nergens de waarheid kunnen lezen over wat er eigenlijk gaande is in deze zaak! Natuurlijk is het voor mij veel gemakkelijker omdat ik dan ook de volledige waarheid ken en daarom vond ik het tijd om deze naar buiten te brengen.
Omdat deze zaak nog correctioneel moet voorkomen kan ik niet in de details van de strafzaak gaan.

Samih Ossaily, de zogezegde Al-Qaeda connectie met Antwerpen en Diamant. Hij zou diamanten aangekocht hebben in Liberia om Osama Bin Laden van zijn kapitaal te verzekeren. Hij werd als een beest afgeschilderd in kranten en internetsites, hij maakte een slechte naam voor de diamantwereld en uiteraard hij was een terrorist in de Antwerpse Begijnenstraat.
Eigenlijk begon het in kortgeding voor voogdij van zijn 2 kinderen. Zijn ex-vrouw wilde koste wat kost exclusiviteit en zette daar de zware middelen voor in. Zij vertelde de rechter dat hij haar terroriseerde, dat hij een terrorist was.
Nog geen twee maanden later verscheen er in The Washington Post een artikel, «  Al-Qaeda cash tied to diamond trade » van de hand van Douglas Farah waarin hij uitvoerig linken en connecties vermeld tussen Samih Ossaily en Al-Qaeda. Ossaily wist niet wat er gebeurde en kon niet geloven dat het over hem ging. Niets in dit artikel is correct, absoluut niets. Namen, connecties, niets!
Twee weken later verscheen er een nieuwe publicatie. Deze keer was het er één van IPIS (International Peace Information Service) « Antwerp Blamed Again ». In een poging om het artikel van The Washington Post te verduidelijken werden dezelfde fouten gemaakt. Dezelfde onbestaande connecties werden gebruikt, dezelfde onbestaande namen werden op onschuldige mensen gekleefd.
Na een verontschuldiging en een persoonlijk belofte aan Samih Ossaily van Douglas Farah dat hij een correctie zou publiceren verscheen dit « Digging up Congo’s dirty gems ». Geen spoor van verbetering of verontschuldiging!

In de Parlementaire commissie van de Belgische senaat werden verscheidene mensen ondervraagd over deze zaak. Ondermeer Peter Meeus van de HRD (Hoge raad voor Diamant) zei dat in hun eigen onderzoek geen connectie tussen Samih Ossaily en enig terroristische organisatie kan gevonden worden. Noch Al-Qaeda noch Hesbollah!
Op de dag dat The Washington Post naar buiten kwam met hun eerste artikel maakte het United Nations panel van Liberia ook hun rapport bekend. Ook volgens dat panel had Samih Ossaily niets te maken met Al Qaeda. Dit panel bestond uit vijf mensen die zich op kosten van de VN achttien maanden met die problematiek hebben beziggehouden en tien Afrikaanse landen hebben bezocht. Ook Johan Peleman, een afgevaardigde van de United Nations, zei dat hij nog steeds denkt dat Ossaily helemaal niets met Al-Qaeda te maken heeft.

Heel deze historie heeft zich afgespeeld voor de eigenlijke arrestatie van Samih Ossaily en zijn vriendin. Dit gebeurde op 12 april 2002. Na 5 weken werd zijn vriendin losgelaten uit de Antwerpse gevangenis maar Ossaily bleef er 15 maanden.
Tot op vandaag zijn er geen bewijzen die kunnen aantonen dat Ossaily iets te maken heeft met een terroristische organisatie, laat staan Al-Qaeda! Het is meer dan duidelijk dat Ossaily onder Amerikaanse druk in de gevangenis werd gehouden. Raadkamer na raadkamer en beroep na beroep. Zonder enig bewijs…
Uiteindelijk werd hij in juni 2003 vrijgelaten onder de zware borgsom van 20.000€ en wachten hij en 10 andere in deze zaak op het proces dat geplant is voor juni 2004. Hij zal uiteraard onschuldig pleiten aan alle beschuldigingen.

Nu is natuurlijk de vraag waarom Douglas Farah deze leugens gepubliceerd heeft waarmee het allemaal begonnen is. Dit is een vraag waarop hij een antwoord verschuldigd blijft. Ossaily zal hoogst waarschijnlijk nooit weten waarom hij diegene was die hiervoor de gevangenis in ging en zijn kinderen hierdoor 3,5 jaar niet meer gezien heeft.

Indien u graag de artikels en publicaties wilt lezen dan kan u best naar de officiële website gaan van Samih Ossaily http://www.powow.com/samihossaily. Daar kan u ook uw mening geven over deze zaak in de guest book.

Spam
by Anti-spam Thursday, Jan. 08, 2004 at 11:21 AM

Klik niet op de link naar de website, want anders wordt er een niet zo leuke toolbaar aan je internet explorer toegevoegd. Spam dus.

RE:spam
by Nora V Thursday, Jan. 08, 2004 at 5:54 PM
maimoono@hotmail.com

Normaal gezien mag of kan dit niet gebeuren. Zou je mij kunnen vertellen welk soort van toolbar er juist komt en vanwaar hij komt (een adres of spam naam)? Dankuwel

Samih Ossaily als de vermoorde onschuld
by Anti-spam Friday, Jan. 09, 2004 at 4:45 PM

Diamantair Samih Ossaily en zijn vriendin Nora Vlasselearts zijn spammers. Op zijn minst...

Gisteren publiceerde ene Nora V. een artikel op Indymedia met als titel "De zogezegde Al-Qaeda connectie met Antwerpen en Diamant". Het artikel doet een vrij doorzichtige poging om Samih Ossaily vrij te pleiten van alle beschuldigingen (fraude, wapenhandel etc.). Wat ze er niet bijzegt is dat ze de vriendin is van de beschuldigde...

Wie naar de site van Samih Ossaily surft wordt direct begroet met een openspringend venster van searchit.com. Nadien verschijnen er vensters op je desktop met "Inet Delivery" en een (moeilijk wegklikkende) foutmelding. Een scan met Ad-aware laat 4 gewijzigde registersleutels, 2 bestanden en 1 map zien. Aan Internet Explorer is de SearchIt Toolbar toegevoegd. Na Ad-aware moet je dan nog eens het programma SearchIt Toolbar verwijderen. BPS Spyware remover noemt het een "Browser Hijacker". Nora Vlasselearts en Samih Ossaily zijn dus spammers.

Stop de boycot!
by Julie G. Sunday, Jan. 11, 2004 at 1:17 AM

Ik bezoek deze site regelmatig en heb nog nooit last gehad van pop ups ed. Deze site is duidelijk niet gemaakt om te spammen of mensen lastig te vallen met ongewilde toolbars etc.!
De problemen die je aanhaalt zijn trouwens vanuit de tijd van VOOR Internet Explorer 4.5(anno 1999) Vergeet niet dat we momenteel aan IE6.0 zitten! Bij IE6.0 bestaat ad-aware NIET automatisch behalve als je het zelf toelaat met het aanklikken van de accept button (ten minste 2 keer!) in de pop up. By the way BPS is vervangen door ANC.PGS. sinds einde 1999! Samih en Nora zijn GEEN spammers!

Dus ofwel bent u gewoon ongeloofelijk oud en hebt u nog nooit een update uitgevoerd in uw computer sinds 1999 of u wilt gewoon deze site boycotten! In ieder geval als u dan toch wil praten over iets waar u niets vanaf weet zoals welke beschuldigingen Samih Ossaily al dan niet heeft (u zit er volledig naast!) doe het dan tegen uw buren!
Of u het nu graag hoort of niet, Samih Ossaily IS onschuldig. Niet omdat zijn vriendin het zegt maar omdat het zo is!!! Zij is trouwens niet die zo ongeloofelijk overtuigd is van zijn onschuld. Hou dus in het vervolg gewoon uw mond!

PS: Als u dan toch zo overtuigd bent, waarom verbergt u zich dan achter anti-spam? Uitkomen voor uw mening maar niet uitkomen voor wie u bent is gewoon enorm laf!

Spam, spam en nog eens spam
by AntiSpam Tuesday, Jan. 13, 2004 at 2:41 AM

Ad-Aware over de Ossaily site:
Vendor:Possible Browser Hijack attempt
Category:Vulnerability
Object Type:RegKey
Size:-
Location:...{3717DF57-0396-463D-98B7-647C7DC6898A}
Last Activity:12-01-2004
Risk LevelLow
Comment:Possible browser hijack attempt : http://toolbar.searchit.com/searchit_toolbar.exe
Description:Possible attempt to controlredirect the browser. This object referrs to a "blacklisted" site.


Vendor:InternetDelivery
Category:Data Miner
Object Type:RegValue
Size:-
Location:SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
Last Activity:12-01-2004
Risk LevelHigh
Comment:"Inet Delivery"
Description:Also known as Inet-Traffic.


Vendor:InternetDelivery
Category:Data Miner
Object Type:Process
Size:-
Location:c:program filesinet deliveryintdel_2.exe
Last Activity:12-01-2004 22:44:00
Risk LevelHigh
Comment:
Description:Also known as Inet-Traffic.

spam
by jessie Tuesday, Jan. 13, 2004 at 5:44 AM

bij mij komt die toolbar er ook, maar ik moet eerst op ja klikken, eer het zich installeert.

spam
by mark Wednesday, Jan. 14, 2004 at 2:43 AM

i dont have any spam on my browser how come? i even have ossaily other site it is http://users.skynet.be/samih.ossaily/ i see no spam.

no spamers
by marc Sunday, May. 23, 2004 at 6:42 PM

They aren't spammers but the host powow.com is. I Had a site there that suddeny tried to take over my browser. http://www.powow.com are illegally trying to take over your pc. I deleted my site immediately since it was a nonsense site anyway.