arch/ive/ief (2000 - 2005)

Superliberalen deporteren illegale kerststalbezetters
by Shmoenaert Thursday, Dec. 25, 2003 at 4:00 AM

Superliberalen deporteren illegale kerststalbezetters

PERSBERICHT: Superliberalen deporteren illegale kerststalbezetters

Leuven , 25 / 12 / 2003

Hedennacht een staaltje sterk werk door de Vlaamse SuperLiberale Democraten – de VSLD . De lakse houding van de VLD en alle andere regeringspartijen zorgt ervoor dat heel wat vluchtelingen voor onze deur dreigen te sterven . Zo ook de kerststalbezetters op de Grote Markt te Leuven . Om onze kerst niet te vergallen met selectieve schuldgevoelens besloten wij Jozef , Maria en 3 zelfverklaarde wijzen over de grens te zetten . En zo geschiedde ! Ziehier onze motivering.



De laatste maanden leek België wel de hel op aarde ! Mensen die in hun eigen land door oorlog en al haar gevolgen bedreigd werden, zakten af naar ons land . Ja, ons land . Denkt u dat onze economie door deze insolvabelen vooruitgeholpen werd ? Geenszins . Ze beginnen geeneens hun eigen zaak hier .



Zo leden wij superliberalen net als al onze Belgische landgeniten onder de komst van bijvb. de Iraniërs . Niet alleen gingen deze niet kerstshoppen, tevens gebruikten zij niet-legitieme middelen! Wij geloven gaarne dat zij in eigen land binnen enkele weken sterven, maar dat mag geen rechtvaardiging zijn voor het gebruik van niet-legitieme middelen als een hongerstaking of zoals een kerkbezetting . Die kerk is toch niet van hen ? Gelukkig had men dit in Zeebrugge snel door . Burgemeester Moenaert is een waardige superliberaal die gezwind de Iraniërs hun onderdak afnam .



Dit samen met de uitspraken van onder andere minister Patrick Dekwael inspireerden ons tot voorvermelde actie . Maria- de vrouw in de kerststal- weigerde zich aan te passen : zij sprak tijdens de onderhandelingen met en loze beloftes van de superliberalen geen Vlaams , en hield wekenlang haar hoofddoek op voor alle Leuvenaars die haar kwamen bezoeken . Arme Belge die wij zijn, zo vol van medelijden ! Het nodige geweld is hieraan te pas gekomen, maar uiteraard kon dit zonder kussentje niet bedwongen worden… de begrafenisplechtigheid ter gelegenheid hiervan gaat door op een niet nader bepaald tijdstip, om geen nodeloze paniek te zaaien .



Illegalen zijn tenslotte niet zoveel mens als de legale mensen . De superliberalen willen ook duidelijk op papier laten stellen waaraan men in de toekomst kan zien of een mens illegaal dan wel legaal is in het zijn van een mens . Dat weet zelfs Agalev en Bart Staes, net als elke journalist die mensen zobnder hinderlijke schroomgevoelens als “illegaal” labelt. Een dikke proficiat van de superliberalen!

Nog een prettige Kerst!



De superliberalen



superliberalen@hotmail.com



p s: daarenboven waren er sterke aanwijzingen dat zij terroristische aanslagen beraamden. De bewijzen krijgt u later nog wel eens

p s2: elke gelijkenis met de Belgische mentaliteit is allesbehalve toeval.





--------------------------------------------------------------------------------