arch/ive/ief (2000 - 2005)

kent uw vijand: foto's van undercover flikken!
by ministerie van agitatie Friday December 19, 2003 at 09:24 PM
ministerievanagitatie@yahoo.com

Wie politiek actief is, doet er goed aan zijn vijand te kennen. Die vijand is de gewapende arm van de staat. De flikken dus. Maar niet alle flikken lopen in uniform. Vandaar!

kent uw vijand: foto...
back_head2.gif, image/gif, 2421x406

KENT UW VIJAND!


De sociale strijd wordt harder. De omstandigheden zijn ernaar en we noemen dat 'polarisatie'. We juichen dat ook toe. Wij zijn er klaar voor.
Lang leve de Klassestrijd
Lang Leve het Voorlopig Bewind!


Maar wie zich verzet tegen het systeem komt vroeg of laat in contact met de gevestigde belangen. En die gevestigde belangen (het kapitaal) worden in laatste instantie verdedigd door de gewapende arm van de staat. Zoals Lenin als zei: "De staat is in laatste instantie een bende gewapende mannen".

Wie wil winnen heeft er alle belang bij dat hij inzicht heeft in het functioneren van de politie, zijn rechten ten opzichte van de politie en de strategie van de politie.

Niet elke agent loopt rond in uniform. Daarom verzamelt het Ministerie van Agitatie foto's van agenten in burger. De zgn. arrestatieteams en undercoverflikken dus.

We hebben er zo'n kleine honderd op onze website staan. Verder verzamelen we informatie over 'anonieme wagens' van de flikken met omschrijving en nummerplaat en hebben we een overzicht gemaakt van de rechten van de aktivist.

Allemaal gratis te downloaden en wie ruimte heeft op zijn site, kan misschien mirroren voor ze onze site opnieuw proberen te sluiten.

Heb je zelf foto's van undercoverflikken? Mail ze naar ministerievanagitatie@yahoo.com. Wij halen voor u de kastanjes uit het vuur en zetten de vetzakken met hun smoel op het web.

de foto's en beschrijving van anonieme wagens staan op:
http://www.ambras.org/_cursus/politie.htm
de rechten van de arrestant vind je op:
http://www.ambras.org/_cursus/politie2.htm
en nuttige tips voor ondergronds verzet staat op:
http://www.ambras.org/_cursus/politie3.htm

undercover
by ministerie van agitatie Friday December 19, 2003 at 09:24 PM
ministerievanagitatie@yahoo.com

undercover...
flik27.jpg, image/jpeg, 167x212

typische undercover flik met baseballpet, NIKE-shirt en sexy kontje (dat laatste is op de foto niet te zien maar het was wel zo)

nog twee om tegen de muur te zetten!
by peter terryn Sunday December 21, 2003 at 05:30 PM

nog twee om tegen de...
han-abou.jpg3542ur.jpg, image/jpeg, 533x400

valsheid in geschrifte
by peter terryn Sunday December 21, 2003 at 07:20 PM

als je iets op indymedia wil zetten, gebruik dan je eigen naam of een olijk synoniem en niet mijn naam. Het is niet alleen laf, het is ook strafbaar.