arch/ive/ief (2000 - 2005)

[Pauwels Trafo Gent] Kom maandag 8u naar cruciale personeelsvergadering
by tom de meester Saturday December 13, 2003 at 08:10 PM
tomdemeester@pandora.be 0486/58.26.68

Maandag 8u : personeelsvergadering op Pauwels Trafo Gent. Vakbonden en personeel zullen er overleggen over verdere acties tegen de aangekondigde sluiting van het bedrijf. En daarbij is jouw steun van harte gewenst. Meer informatie over de actiedag van vorige vrijdag elders op deze site.

Vakbondsmilitanten vertelden vrijdag na een dag vol actie dat maandag een cruciale dag wordt. Op de personeelsvergadering om 8u wordt de verdere strategie van de arbeiders besproken.

Jouw aanwezigheid telt! Toon de mannen van Pauwels dat je aan hun kant staat. Toon met je aanwezigheid dat ze niet alleen staan. Toon dat solidariteit nog bestaat.

Het beste is van rond 6u45 te komen, dan komen de mannen (en vrouwen) van Pauwels het bedrijf binnen om te prikken. Rond 8u is dan de algemene personeelsvergadering, waarop ook diegenen die die dag niet moeten werken uitgenodigd zijn (uiteraard). Tussen 6u45 en 8u00 zal er dus alvast wel beweging zijn aan Pauwels Trafo Gent.

Adres : Dok Noord Gent. Het bedrijf ligt iets voorbij de Dampoort-rotonde in Gent, op de ring rond Gent. Te voet vanaf Dampoort-station een 10 minuutjes te voet.