arch/ive/ief (2000 - 2005)

Stop expansie WTO
by Wendy Verheyden Thursday November 27, 2003 at 01:11 PM
wendy.verheyden@oxfamsol.be

Actie 'stop expansie WTO'

Op dinsdag 2 december wordt de informele raad van EU-ministers van Handel gehouden in Hotel Amigo (Vruntstraat 1-3, dicht bij de grote markt). Tijd dus om samen actie te voeren tegen het EU-standpunt rond de New Issues!!
S2B stelt dan ook voor om zoveel mogelijk organisaties te groeperen voor het hotel (proberen zo dicht mogelijk bij het hotel te gaan staan met slogans, vlaggen, borden enz.), aangezien de ministerraad blijkbaar alleen s' morgens doorgaat.

Alle deelnemende organisaties kunnen in elk geval grote affiches meebrengen met slogan's als 'Stop WTO expansion', 'Drop the Singapore issues', enz. en spandoeken met de logo's van de individuele oragnisaties.

S2B probeert ondertussen te regelen om de oproep tegen de Singapore Issues (zie bijlage) te kunnen overhandigen en Marc Maes zal een verklarende nota rond het voorstel van de Commissie over de Singapore Issues uitwerken.

We willen er natuurlijk een dynamische actie van maken. Alle creatieve (maar eenvoudige wegens tijdsdruk)voorstellen zijn dus welkom. Wie neemt deel aan deze actie?
Laat ons zo vlug mogelijk iets weten!! Antwoorden aan Wendy Verheyden.

Wendy Verheyden
Oxfam-Solidariteit
Vierwindenstraat 60
1080 Brussel
Tel: 02/501.67.67
wendy.verheyden@oxfamsol.be <mailto:wendy.verheyden@oxfamsol.be>