arch/ive/ief (2000 - 2005)

COLIN POWELL KOMT NAAR MAASTRICHT !!
by Eddy Neyens("Enmasse Maastricht") Thursday November 06, 2003 at 01:10 PM
eddyneyens@hotmail.com

INTERNATIONALE DEMONSTRATIE tgv DE OVSE-TOP IN MAASTRICHT (NL). 30 NOVEMBER 2003

Internationale Demonstratie tgv de OVSE-top in Maastricht op 1 en 2 december 2003.

Colin Powell komt naar Maastricht !

Geen leugens meer!

Demonstreer tegen de aantasting van mensenrechten onder het mom van de «oorlog tegen het terrorisme»

- oproep -

Op 1 en 2 december wordt in Maastricht de OVSE-top gehouden. Ministers en vertegenwoordigers uit 55 landen komen daar samen. Ook de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell zal aanwezig zijn. Het hoofdpunt op de agenda is de «strijd tegen het terrorisme». Onder deze noemer voerde de Amerikaanse regering oorlog in Afghanistan en Irak. Onder dezelfde noemer duurt de onrechtmatige bezetting van Irak voort.

Wij spreken ons uit tegen de Amerikaanse oorlogscampagne en de steun die verschillende Europese landen, waaronder Nederland, hieraan geven.

«Strijd tegen het terrorisme» is ook het excuus voor schendingen van burgerrechten in het Westen, van de behandeling van krijgsgevangenen in Guantánamo Bay tot aan de stigmatisering van moslims en het beperken van de demonstratievrijheid. Wij spreken ons uit tegen deze zorgwekkende ontwikkeling.

Daarom roepen wij op tot een massale demonstratie op zondag 30 november. Voor een vreedzaam Europa in een vreedzame wereld. Voor het behoud van burgerrechten en democratie. Wij vragen iedereen die zich in deze doelstellingen kan vinden zich hierbij aan te sluiten.

Het platform Enmasse organiseert zondag 30 november vanaf 13:30 deze demonstratie in Maastricht.
Wij kunnen nog allerlei hulp gebruiken: Legal advies, flyers & posters drukken & verspreiden, ordediensters, g€ld, bandjes, etc.

KOM NAAR MAASTRICHT OP 30 NOVEMBER 2003.
INFO OP http://WWW.ENMASSE.TK
EMAIL: enmasse@riseup.net

Wie is Colin Powell?
by Makaveli Wednesday November 26, 2003 at 01:15 AM

Ik vraag me af wat men hier eigenlijk van Colin Powell weet. Men zou er goed aan doen eerst een te luisteren naar wat deze man te zeggen heeft en in de afgelopen decennia heeft gezegd. Indien men ooit naar hem heeft geluisterd, zou men inzien hoe dom het bovenstaande mbt Colin Powell klinkt.