arch/ive/ief (2000 - 2005)

voorzitter IJzerwake lid van Vlaams Blok
by de man in het zwart Sunday August 24, 2003 at 11:27 PM

Geen woord in de mainstream-pers daarover, maar Johan Vanslambrouck, de voorzitter van het IJzerwake-comité, dat vandaag een extreem-rechtse samenkomst organiseerde aan de IJzer, is lid van het Vlaams Blok. Districtsvoorzitter in Schilde zelfs.

Veel moet je er niet voor doen om dat te weten te komen. Gewoon effe surfen.

"Op vrijdag 5 juli vond in het Dienstencentrum een kwis wedstrijd plaats georganiseerd door het 11 juli comité met als thema "Vlaanderen van de Franse Revolutie tot op heden."Eenieder kreeg hierbij de kans om zijn kennis van de geschiedenis van Vlaanderen eens terug op te frissen. Dat mag wel eens, 700 jaar na de gulden sporenslag.
Het Vlaams Blok juichte dit initiatief toe en vormde een ploeg van 4 deelnemers: Reginald Hoyaux, Johan Vanslambrouck, Sigrid Stroobants en Guido Wuyts."

http://home.tiscali.be/vlaamsblok.schilde/loklblad01-06/lokbl0203/Lokblad0203b.htm

En op de volgende pagina : "In samenwerking met de afdeling Voorkempen en het Arrondissement Antwerpen richtte het Vlaams Blok op 24 november 2002 de schijnwerpers op onze gemeente met een grote politieke meeting. Voor één na één boeiende toespraken zorgden achtereenvolgens districtsvoorzitter Johan Vanslambrouck, de lokale mandataris Ingrid Verachtert, en de volksvertegenwoordigers Marijke Dillen , Gerolf Annemans en Filip Dewinter."

http://home.tiscali.be/vlaamsblok.schilde/loklblad01-06/lokbl0301/Lokbl0301c.htm#Nabholz-