arch/ive/ief (2000 - 2005)


Affiche l'article sans les commentaires

Ruim honderd bezoekers betuigen steun aan Entenwoud
by Pieter Sunday July 13, 2003 at 10:47 PM

Het was ontzettend druk en leuk vandaag in het Entenwoud. Meer dan honderd mensen hebben de open dag van GroenFront! en de Leflaven bezocht. De meeste bezoekers kwamen uit Loon op Zand, Kaatsheuvel en verder uit de nabije omgeving. Er zijn veel leuke en nieuwe contacten vandaag opgedaan.

geen boskap voor hotels

Bezoekers hebben donatiegelden gebracht en er zijn ook mensen die zaken willen gaan regelen. Er zijn rondleidingen gegeven en vlak bij de weg is er een nieuwe boomhut gehezen. Na het eten kwam er nog een groep kinderen langs die aan het meehelpen zijn met het bouwen van alweer een nieuwe boomhut, de negende.

We hebben veel gesproken met de bezoekers. Ook de mensen zelf hebben nieuwe contacten opgedaan en onderlinge boosheid uitgewisseld. Zij zijn het niet eens met de plannen van de Efteling en hoe het pretpark denkt om te kunnen gaan met de buurt. Keer op keer denkt de Efteling dat zij het voor het zeggen hebben en dat ze kunnen doen wat ze willen. Nu willen ze dus een uniek bosgebied vernielen.

Tijdens de open dag zijn er ook klimcursussen gegeven. Verschillende mensen hebben leren klimmen. Volgende zondag 20 juli is er opnieuw een open dag. Dit keer met theater, sprookjesvertellingen en een speciale verrassing. Wij gaan deze week daarvoor speciaal flyeren in de buurt.


----------------------------
Het sprookjesbos slaat terug
GroenFront! helpt een handje
http://www.groenfront.nl
----------------------------

E-Mail: leflaven@entewoud.nl Website: http://www.entenwoud.nl