arch/ive/ief (2000 - 2005)


Affiche l'article sans les commentaires

Flobecq/Vloesberg
by Robert Vandewaele Friday July 04, 2003 at 08:12 PM
natureprogressocial@devos.kom.fr

Het Comité voor de duurzame Ontwikkeling van het Heuvelland door zijn Inwoners zijn niet solidair met de acties en manifestaties van FOERT-PATDAGACH.Het Comité steunt de manifestaties van komende zaterdag in Vloesberg niet.

Flobecq/Vloesberg...
kwaad.jpg, image/jpeg, 398x504

Het “Comité voor de duurzame Ontwikkeling van het Heuvelland door zijn Inwoners” niet solidair met FOERT-PATDAGACH

De ondertekenende leden van het “Comité voor de duurzame Ontwikkeling van het Heuvelland door zijn Inwoners” zijn niet solidair met de acties en manifestaties van FOERT-PATDAGACH.

Het Comité steunt de manifestaties van komende zaterdag in Vloesberg niet.

De recente uitbarstingen van de activisten van FOERT-PATDAGACH , met name de beschadiging van openbaar bezit en het bekladden van het huis van Minister Rudy DEMOTTE, zijn verwerpelijk.

De illegale bezetting van het bos evenals sommige vormen van milieu-provocatie, de laster van splintergroepen van milieu-extremisten via internet tegenover personen, zijn methoden die wij niet aanvaarden.

Wij veroordelen even kordaat de beschadigingen veroorzaakt door sommige gewetenloze privé-ondernemers aan het natuurerfgoed van het Heuvelland en in het bijzonder van Vloesberg.

Wij herbevestigen dat wij wensen samen te werken met de gemeentelijke instanties van het “Land van de Heuvels” aan de werkelijke sluiting van het stort van Vloesberg, zijn eerherstel en het einde van de activiteiten van de zandwinning van D’Hoppe.

Wij roepen Minister Michel FORET op de verzoeken van de gemeentelijke overheid en de Inwoners van het Heuvelland te aanhoren met het oog op het eerherstel van het stort de “RADAR” en zich EINDELIJK (na meer dan 4 jaar) uit te spreken over de sluiting van de zandwinning van de “Mont de RHodes”

Bravo
by Robin des Bois Friday July 04, 2003 at 08:25 PM

Enfin des gens qui osent dire les choses comme elles sont. Tout-à-fait d'accord avec vous.

allez zeg!
by abc Friday July 04, 2003 at 10:36 PM

vind je "bekladden" niet een hééél groot woord voor "mer krijt betekenen?" Met de regen van de laatste dagen is alles er al af...

"het illegaal bezetten van het bos" Moeten ze anders netjes vanachter een bureautje briefjes sturen aan minister Forêt om te vragen of hij heel misschien aub. eens iets zou willen doen???

extremistische milieu activisten? Die veranderen tenminste iets door bv. al dagen de werken aan de holle weg tegen te houden. Er is een verschil tussen directe axies en salon-axies...
PATDAGACH!

Amen
by jessie Friday July 04, 2003 at 10:47 PM

groot gelijk abc

allez ze
by bosnimf Saturday July 05, 2003 at 12:27 AM

"Wij veroordelen even kordaat de beschadigingen veroorzaakt door sommige gewetenloze privé-ondernemers aan het natuurerfgoed van het Heuvelland en in het bijzonder van Vloesberg.

Wij herbevestigen dat wij wensen samen te werken met de gemeentelijke instanties van het “Land van de Heuvels” aan de werkelijke sluiting van het stort van Vloesberg, zijn eerherstel en het einde van de activiteiten van de zandwinning van D’Hoppe.

Wij roepen Minister Michel FORET op de verzoeken van de gemeentelijke overheid en de Inwoners van het Heuvelland te aanhoren met het oog op het eerherstel van het stort de “RADAR” en zich EINDELIJK (na meer dan 4 jaar) uit te spreken over de sluiting van de zandwinning van de “Mont de RHodes”"


Kom dan maar betogen, ;-)

En wees niet boos als er met krijt getekend wordt, ;-)


already posted as
by herman Saturday July 05, 2003 at 12:31 AM

comment, see:

http://archive.indymedia.be/news/2003/07/70040_comment.php#70090

email werkt niet
by googlefreak Saturday July 05, 2003 at 12:41 AM

Men kan zich afvragen of het bovenvernoemde comité wel bestaat...

heuvelland is limburg
by Googlefreak Saturday July 05, 2003 at 12:43 AM

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&q=Ontwikkeling+van+het+Heuvelland

leuke grap
by 'lo Saturday July 05, 2003 at 01:09 AM

Uw zoekbewerking - "Comité voor de duurzame Ontwikkeling van het Heuvelland door zijn Inwoners" - heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd.

http://www.google.nl/search?q=%22Comit%C3%A9+voor+de+duurzame+Ontwikkeling+van+het+Heuvelland+door+zijn+Inwoners%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&btnG=Google+zoeken&lr=

Bollox!
by riot! Saturday July 05, 2003 at 04:05 AM

Komaan, gasten, dit is duidelijk het werk van een of meerdere eikels die zichzelf eens interessant willen maken via het net. Gewoon negeren...

Eindelijk, morgen betoging.

Hopelijk is het nu wat meer dan enkel krijt.

Spreek nederlands AUB
by Dries Saturday July 05, 2003 at 07:35 AM

Wat is milieu-provocatie??????

milieu-provocatie is
by anti-Fort Saturday July 05, 2003 at 10:30 AM

een illegaal stort aanleggen...

Bezetting D'hoppebos
by anonima Sunday July 06, 2003 at 10:32 AM

Als inwoner van Vloesberg ben ik zaterdag mee gaan betogen. Ook ik verwerp vandalisme aan andermans bezittingen. Zoals in alle verenigingen zijn er individuen die zich niet aan de regels houden en de vereniging daardoor een slecht imago geven. Maar ik vind niet dat een hele vereniging moet boeten voor de vandalismen van die enkelingen. Wij proberen tenminste iets te veranderen. Het is gemakkelijk om zetelfilosoof te zijn en anderen te gaan bekritiseren. Ik bewonder veel meer mensen die zich inzetten en soms fouten maken dan enkele zetelfilosofen die zelf niets doen.

ok then...
by marcel Sunday July 06, 2003 at 06:56 PM

1. jullie hebben blijkbaar de tiranfamilie Fort nog niet aan het werk gezien...

2. het is niet zo dat activisten openbaar bezit èn privee bezit beschadigen, de opschriften waarover u het heeft waren met krijt aangebracht. De dag erna kon je er al niets meer van zien..