arch/ive/ief (2000 - 2005)

VS wil troepen sturen naar Palestina!
by Kevin Wolfs Monday June 16, 2003 at 01:15 PM

De VS zijn bereid troepen te sturen naar Palestina, jaja, om het "terrorisme" tegen te gaan, in naam van vrede. Waar hebben we dat nog gehoord?

Richard Lugar, voorzitter van de Amerikaanse senaatscommissie van buitenlandse betrekkingen br&acht dit nieuws vanmorgend uit, juist wanneer Frankrijk een voorstel deed om een internationale macht te sturen onder mandaat van de VN. Waarom wil de VS liever geen inmenging van internationale krachten? Zou dikke vriend Israël daar schade onder lijden? Of zou dikke vriend Ariel "Shabra Chatilla" Sharon liever zijn dikke vriend Bush en zijn gangsters in de buurt hebben?

Waarom wil Amerika GI sturen naar Palestina? Dit in naam van vrede, om het terrorisme tegen te gaan, dezelfde retoriek die de VS gebruikt hebben tegen Irak, die ze beschuldigde van massavernietigingswapens te hebben.

Op CNN verklaard Lugar: ""It may not be just Hamas, but clearly Hamas is right in the gunsights."

De strijd tegen terrorisme, niet alleen tegen Hamas, tegen wie nog? Waarschijnlijk tegen elke organisatie die opkomt tegen de agressie van Israël en het Amerikaanse imperialisme. Waarom wil Amerika nu in de Palestijnse gebieden binnengaan?

ELK land dat tegenwoordig niet met Amerika het eens is wordt op een fascistische manier onderworpen. Denken we aan de sancties die Amerika Cuba oplegt en het steunen van contra-revolutionaire groepen, denken we aan Irak die zich tot op de dag van vandaag verzet tegen Amerika, denken we aan Palestina die nu al meer dan 50 jaar strijden voor een eigen staat.

Bush verklaarde eerder: "that the free world, those who love freedom and peace, must deal harshly with Hamas and other militant groups who engage in deadly violence."

Vrije wereld? Yea right een vrije wereld, is dat de vrije wereld die Bush vooropstelt waar elke Moslim in Amerika geficheerd is en waar 10.000 moslims binnenkort gedeporteerd gaan worden, waar duizende gevangenen op Guantanamo gefolterd worden?
Vandaag gebruikt de Bush administratie dezelfde retoriek die ze gebruikt hebben om de socialistische landen te saboteren -> we zien wat de gevolgen daarvan zijn vandaag!

Bronnen: http://teletekst.nos.nl/gif/128-01.html
http://www.cnn.com/2003/ALLPOLITICS/06/15/lugar.mideast/index.html


There we go
by Edith Monday June 16, 2003 at 01:45 PM

Ze zijn nog iedere dag bezig met moorden en folteren in Irak. Ze kunnen rustig hun gang gaan want de pers is vertrokken en we horen of zien er nog heel weinig van.

Bush is het gezicht van de grootste ramp die de mensheid ooit teisterde.

info m.b.t. Irak
by Gilbert Monday June 16, 2003 at 06:20 PM

http://www1.iraqwar.ru/?userlang=en

Deze site heeft nogal eens de neiging zeer interessante artikels te publiceren..