arch/ive/ief (2000 - 2005)

Willockx viseert marokkaanse jongeren
by karima Monday June 02, 2003 at 01:30 AM
anilya50@hotmail.com

Gisteren, zaterdag gebeurde er een incident op het recreatiedomein 'de Ster' in Sint-Niklaas waarbij een man 3 marokkaanse jongeren had neergestoken toen deze zijn gsm wilde bemachtigen. Nu heeft willockx besloten om de Ster te 'beschermen' door migrantenjongeren te controleren in en buiten het domein, de jongeren die geen identiteitsbewijs mee hebben worden administratief aangehouden en kunnen 12 uur achter de tralies vliegen. Ook nemen ze de gsms af....

Vandaag was controledag nummer 1:er zijn 60 jongeren opgepakt en bijna allemaal hebben ze hun vrije dag mogen spenderen in het politiebureau, omdat ze hun identiteitskaart niet mee hadden.
Hij weet zogezegd via een tussenpersoon dat de meeste van die jongeren van antwerpen, vooral van borgerhout, kwamen, om 'amok' te maken.

Op basis van deze valse beschuldigingen wil hij in de toekomst dus de recreatiedomein streng gaan controleren.
Dus er zullen "harde maatregelen" getroffen worden, waarbij de politie "kordaat" zal optreden tegen relschoppers..


-karima-

Willockx
by Edith Monday June 02, 2003 at 01:02 PM

Willockx, officieel SPa, feitelijk Vlaams Blok, is een notior racist die zich niet gĂȘneert om de wet om te buigen als dat helpt om allochtonen te pesten. Zijn pesterijen zijn al lang aan de gang. Een incident waar Marokkaanse jongeren bij betrokken waren, is voor hem voldoende om alle mensen met een exotisch tintje te criminaliseren. Dit is racisme en in strijd met de conferentie van Durban waar ons land zich nochtans met de lippen akkoord verklaarde met de strijd tegen het racisme. Willockx maakt er weer eens een klucht van en ons land te schande. Als verklaringen zoals die van Durban slechts make-up zijn waaronder walgelijk stinkend racisme aanwezig blijft, dan zal ons land verder blijven verrotten. We moeten de kanker van het racisme bestrijden.