arch/ive/ief (2000 - 2005)

Irak ingelijfd in de US-Zionistische lobby
by ace Wednesday May 28, 2003 at 03:58 PM
ace@steun.be

De Irakese vlag, plechtig verenigd met de US- en Israëlische vlag op een meeting van de Conservatieve Kristelijke Kerk in Amerika.

In Terzake van 26/5/03 werd een uitgebreide reportage gebracht van de fervente tegenstand van een Christelijk Kerkelijke groepering tegen het US Route-plan voor Palestina en dit ter ondersteuning van de Zionistische claim op gans Palestina. Opvallend en chokerend was het slot waar de US- en Israëlische vlag samen met een Irakese vlag plechtig werden aangedragen en op een verhoog onder luid applaus geetaleerd - Irak, Israël en de US - plechtig verenigd in het Nieuwe America.

Het ontbreken van enige commentaar van de Terzake redactie op dit tafereel was evenzeer illustratief voor De Nieuwe Wereld en een pers die zwijgt.

Zionisten en Neo-conservatisme
by karima Thursday May 29, 2003 at 01:53 AM
anilya50@hotmail.com

Ik was geschrokken toen ik deze beelden zag, ik wist wel dat grotendeels Amerika voor een staat Israël was, maar dat ze tot het uiterste zullen gaan om een deze staat te verdedigen en groot te maken, vind ik schandalig. "...we should take our chance now, or the temple will be forever muslim..." Wie zijn hier de extremisten?? Israël is niet eens een legitieme staat! De fundamentalisten en zionisten geloven er zo sterk in dat niets hen in de weg kan of zal staan. De palestijnen moeten verdwijnen, op een of andere manier. 1 ding hebben ze wel gelijk: de roadmap is a roadmap to HELL, de oprichting van een Palestijnse staat is bullshit, tegen 2005 zullen er geen Palestijnen meer overblijven, en Zionist Sharon heeft zijn voorwaarden al: de 4 000 000 Palestijnse vluchtelingen mogen niet terug naar hun land keren, het palestijns geweld moet stoppen, of ze gaan door met de nederzetten van joodse kolonies. Deze redenering is al absoluut absurd, zolang de zionisten een degelijk bestaan van de palestijnen niet toelaat, zolang de zionisten niet aanvaarden dat Palestina de staat is, en niet Israël, zullen de palestijnen zich blijven verzetten, en helaas, dat zie ik in de nabije toekomst nog niet gebeuren. Dus steun ik de verzetsgroeperingen ook 200%.
HAMAS JIHAD HIZBOLLAH!!!!

-Karima-

nog iets
by karima Thursday May 29, 2003 at 02:00 AM
anilya50@hotmail.com

NEO conservatisme heeft de domme Bush beïnvloed, en deze geloven echt in een bepaalde wereldvisie die leid tot extreme toestanden zoals oorlogen etc. en ze zien alles wat niet christen is tot hun vijand. 'if you are not with us, you're against us'. Papa Bush heeft deze ideeën verwerpt en wou er niet van weten, maar Junior is niet zo erg snugger zoals we allemaal wel weten.
Irak moest er eerst aan geloven. Syrië, Iran, Noord-Korea, allemaal zullen ze nog beschuldigd worden van 'het steunen van terrorisme' en 'massavernietigingswapens'
Trouwens, als je regering-Bush ontleed, zul je zien waar deze extremisten allemaal gezeten hebben, en wat voor misdaden ze op hun geweten hebben.