arch/ive/ief (2000 - 2005)

Nunca mais : betoging + benefiet
by posted by jessie Thursday May 22, 2003 at 02:32 PM

Zaterdag 14 juni: Solidariteitsconcert Nunca Maís in Brussel met Jarbanzo Negro, Ialma, Uxia, Jaune Toujours, Manu Chao en Fermin Muguruza Zes maanden na de olieramp met de tanker Prestige voor de Spaanse kust, zijn de gevolgen nog steeds niet van de baan.

Nunca mais : betogin...
image001.jpg, image/jpeg, 300x100

Zaterdag 14 juni: Solidariteitsconcert Nunca Maís in Brussel met Jarbanzo Negro, Ialma, Uxia, Jaune Toujours, Manu Chao en Fermin Muguruza Zes maanden na de olieramp met de tanker Prestige voor de Spaanse kust, zijn de gevolgen nog steeds niet van de baan. Ter gelegenheid van deze dag, een organisatie van Nunca Màis Europa, speelt Manu Chao op een uniek benefietconcert in les Halles de Schaerbeek, samen met Fermin Muguruza om 20.00 u. Ook op het podium Jarbanzo Negro , Uxia Senlle, Ialma en Jaune Toujours. De avond wordt muzikaal beëindigd met Radio Bemba Sound System. Meer info <http://www.muziekpublique.be> Een grote muzikale 'Europese' betoging trekt 's middags door de stad.

Naar aanleiding van de scheepsramp met de Prestige ontstond in Galicië
(Noord-Spanje) het platform NUNCA MÁIS. Deze burgerbeweging vraagt het herstel van de kust, ijvert voor preventie van olierampen en wijst de politieke wereld op hun verantwoordelijkheid. Tegen vuilnisboten en een achterlijk ontwikkelingsmodel. Voor een echte bescherming van de zeeën en serieuze plannen om de gebieden die door dit soort ecologische en economische catastrofes worden getroffen te herstellen. Meer info: Nunca Mais-Europa <http://www.nuncamais-europa.org>

###
by posted by jessie Thursday May 22, 2003 at 02:32 PM

###...
image002.jpg4dn1fx.jpg, image/jpeg, 176x132