arch/ive/ief (2000 - 2005)

wat is hallucinant?
by monika stoces Friday, May. 16, 2003 at 11:53 PM
monika.stoces@pandora.be

de hele wereld is hallucinant, de theorie zelden gelijk met de praktijk, tja, wat kiezen we nu?

andere dingen die ook halucinant zijn
by monika stoces Saturday May 17, 2003 at 12:36 AM
monika.stoces@pandora.be




hallucinant vind ik voor het pamflet niet echt het juiste woord, al klinkt het mogelijk niet klassiek progressief, goed tot daar..... ook vind ik hallucinant, wat in het midden-oosten gaande is, het is om te huilen, tot de oorlog in irak toe.
Hallucinant, vind ik dat het hier blijkbaar veel meer om een diamant oorlog tussen joden en libanezen gaat, joden stemmen nu om die reden op het vlaams blok, alsof er geen geschiedenis was, en de moslim jongeren, beseffen dat het weer maar eens niet zij zijn, om wie het gaat, en blijven weer in de kou staan. Ja , het moet maar eens gedaan zijn met discriminatie!! Volledig juist! Spijtig dat ze zich weer aan de verkeerde strohalm vastpakken, maar ja, de wereld is hallucinant, bush will iraakse olie, maar een bestuur is al veel minder zijn zorg, de libanezen met al hun diamant in kongo, willen dan weer de diamant van de joden in antwerpen. De JOden hopen hun redding in een verklede versie van het fashisme te vinden bij De Winter, en de extreme uitspraken uit wanhoop van vele buitenlandse en lang inderdaad gehoonde mensen, vele inderdaad gediscrimineerde jongeren, zijn dan weer een begrijpelijke maar opnieuw soms te extreme reactie.
Zeg maar dat de mens als geheel en de hele werelde erg halucinant zijn, en alles dat twee dagen voor de verkiezing, zuuuuuucht:)Wat zullen we kiezen???:)
MOnika

hallooooo...
by nada Saturday, May. 17, 2003 at 7:17 PM

voor zover ik weet staan er geen namen op de stembiljetten.
Dus hoe komt u er toe om nu al te beweren dat de joden op het vlaams blok gaan stemmen.Het is niet omdat Dewinter een toenadering zoekt, dat de joodse gemeenschap zo stom zal zijn om daarop in te gaan.Stop ne keer met altijd de stommiteiten en misdaden van enkelen (bv Sharon) over een ganse gemeenschap uit te smeren.
Daarmee speel je pas in de kaart van de fascisten.

introducing Monica
by Guido Saturday, May. 17, 2003 at 9:34 PM

Voor wie wil weten wie Monica is:

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=monika%2Estoces%40pandora%2Ebe