arch/ive/ief (2000 - 2005)

Overzicht blokkade-actie in d'Hoppe
by joeri Thursday May 15, 2003 at 07:50 PM
joeri@indymedia.org

Patdagach, de bezetters van het bos in d'Hoppe, blokkeerden vanmorgen de doorgang voor vrachtwagens die naar het stort "Le Radar" reden. De illegale stortplaats had ondertussen al gesloten moeten zijn, maar de overheid blijft nog steeds in gebreke. Acties zullen door blijven gaan zolang het illegale storten niet stopgezet wordt. Ondertussen is de bezetting van het d'Hoppebos al aan zijn derde week toe.

Blokkade d' Hoppe - Fotoverslag 2 by Koala/Libby

No Pasaran! Sluit het illegale stort! by joeri

Blokkade d'Hoppe: fotoverslag 1 by joeri

Blokkade in d’Hoppe by elke/joeri

benefiet
by jurgen Thursday May 15, 2003 at 08:47 PM

zaterdag 17/05 vind er een benefiet optreden plaats tvv
t'bos en dit in Herzele(nabij Zottegem met oa RATS,Usual Suspects,e.a.
allen daar heen

Naar 't bos ook
by Libby Thursday May 15, 2003 at 10:41 PM

Liefst wa volk naar 't bos ook zaterdagavond, dan kunnen de bosbezetters die dat willen met een gerust hart naar de benefiet zonder dat het kamp onbeheerd achterblijft, hetgeen zeker na de bedreigingen van Fort vandaag niet aan te raden is.

Benefiet ten voordele van Patdagach
by Dirty Old Rat Sunday May 18, 2003 at 02:02 PM
anarchorats@pandora.be

Benefiet ten voordele van Patdagach.

Zaterdag 17 mei was er een benefiet ten voordele van de actiegroep Patdagach.
De optredens konden in laatste instantie ( ’t Hof ter Goten, waar de benefiet oorspronkelijk zou worden gegeven liet ’s morgens weten dat het daar niet meer mocht ) toch nog doorgaan in De Konk te Herzele. Wij zijn Franky boy dan ook zeer dankbaar voor het feit dat hij wel onmiddellijk zijn medewerking verleende. Dit in tegenstelling tot een groene Herzeelse organisatie ( die trouwens in Comité FoeRT zit ), die niet direct kon beslissen of ze konden meewerken ( misschien zou het wel gelukt zijn moest het een folk, salsa of jazz-avond geweest zijn ). Nood breekt wet, jongens !
However, de benefiet kon doorgaan, en dat was het belangrijkste.
R.A.T.S., Mutual Aid, HRTX, Usual Suspects en als bonus Counter Attack gaven het beste van zichzelf. De groepen moesten wel hun playlist serieus inkorten ( om middernacht moest het “festival” afgelopen zijn ), maar dat nam niet weg dat het een zeer leuk feestje werd.
Ondanks voorafgaande problemen werd de benefiet een succes, en moet het zeker nog eens overgedaan worden. Met dezelfde groepen, met dezelfde ambiance, maar met iets meer tijd.

Nogmaals bedankt aan allen die hun medewerking verleenden !

merci !
by een nog jonge linkse rat Monday May 19, 2003 at 05:09 PM

kzou via deze mijn respect willen tonen aan de mensen die op de laatse moment (zondag 17 mei) ervoor gezorgd hebben dat de benefiet voor patdagach ( bezetting van het dhoppe bos) toch nog is kunne doorgaan.
-Danny honey aka dirty old rat , merci è moat (ondanks alle tegenslag der toch nog in slagen om te laten doorgaan)
-Franky van de konkurentie in herzele ( voor alles , materiaal, de zaal, uw enorme inzet, uw charmante aanwezigheid (haha). echt , khad da nie verwacht, tpakt mij (snif).
-koen , voor alles !! Respect !
-bart ( voor tmateriaal, tgeluid , etc..., tging nie kunne doorgaan zijn zonder u derbij)
en de rest van de marginale bende die zijn handen uit de mouwen gestoken heeft. (ben , pj ,borre, hans ( waar zijn die pluimen op uw kop naartoe?) , dave, bert, verken (ha!),ken enz ... (mijn excususes aan wie ik vergeet)

en uiteraard de bands : RATS,HRTX, MUTUAL AID ,USUAL SUSPECTS,COUNTER ATTACK

echt bedankt , twas feestjen !
tot in den boom !