arch/ive/ief (2000 - 2005)

De politieke bocht van Arlette Marnef
by A&K Wednesday May 14, 2003 at 10:20 PM

Over politieke ommezwaai gesproken: voormalig AGALEV- en SP-lid Arlette Marnef draait naar rechts: op naar de CD&V. Gaat ze hierna door tot het BLOK?

In Sint-Katelijne-Waver hebben ze toch rare figuren. Neem nu Arlette Marnef. Voormalig Agalev en SP-gemeenteraadslid. BIj de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2000 viel Arlette uit de boot. Jammer, want in haar wilde jaren voordien had ze vanuit de oppositie mee de CD&V-heerschappij over de gemeente bestreden. Ze zou die hegemonie wel eens breken. Het kwam er dus niet van. Ontgoocheld stapte ze uit de actieve politiek (zogezegd blijkt nu).
In maart 2002 vroeg ze Kenneth RUMES (ja, die Kenneth RUMES) samen een nieuwe politieke beweging op te richten in de gemeente naar de verkiezingen van 2006 toe. Maar nu is ze helemaal terug en hoe... Ze steunt de kandidatuur van Eric Janssens (CD&V) voor de komende verkiezingen zondag. NIet alleen met leuke bordjes in haar voortuin, neen zelfs als lid van zijn plakploeg. Op het provinciaal congres in Antwerpen liep Marnef plots ijverig te plakken voor CD&V. Is dat dan de CD&V-hegemonie bestrijden, beste Arlette Marnef? Benieuwd waar haar ruk naar rechts eindigt: bij het VLAAMS BLOK volgende keer?
Of is dit nu een typevoorbeeld van politiek opportunisme.

Fan van Eric Janssens
by Xena Thursday May 15, 2003 at 12:17 AM

Het leven zit vol verrassingen,kindje,wist jij dat nog niet?Arlette is een vrij mens die zelf haar keuzes maakt en haar relaties uitkiest,zonder anderen te bekladden."Ik vergeef je dat jij niet bent zoals ik wil dat je zou zijn,ik vergeef je en laat je los."Deze affirmatie bevrijd je en helpt je over je frustraties heen.Zeg dit regelmatig en je zal een positieve verandering in je gemoedstoestand brengen.

Welkom in de Pinokkioclub
by Pinokkio Thursday May 15, 2003 at 09:53 PM

Ik ken iemand met een joodse neus die al krom was, en hij wordt alsmaar langer en langer. Ooit zal die neus tussen de deur blijven steken, kom dan niet om hulp vragen.