arch/ive/ief (2000 - 2005)

Het Vlaams Blok blijft knoeien: naamsverwarring speelt ook Adolf Ananas parten
by Che strikes back Tuesday May 13, 2003 at 04:52 PM

Het Vlaams Blok blijft het moeilijk hebben haar tegenstanders te (her)kennen. Na vorige week de blunders van Anke Vandermeersch ging nu Adolf Ananas onderuit... Wat doen Billen, Van Gecke en consoorten nog?

Gerolf Annemans (zo heet de man echt, naar 't schijnt)ging op het debat van KNACK & School in Metropolis op 7/5 weer eens grandioos onderuit. Nadat vorige week Anke Vandermeersch zich vergiste tussen Bert Anciaux en Ward Beysen, en Kris Merckx bij VIVANT plaatste, was het aan Annemans.
2 plaatsen voorbij hem zat Bart De Wever (NV-A). Ze zijn natuurlijk niet wereldberoemd, maar Annemans noemde hem natuurlijk weer totaal verkeerd DE ROOVER. Fijn zo, dat belooft voor coalitiebesprekingen.

helaas
by ABC Tuesday May 13, 2003 at 05:27 PM

ik zat er ook, het was fantastisch dat annemans zoveel tegenwind kreeg uit de zaal. spijtig genoeg kwam het niet tot écht uitjouwen.
het verbaast mij echter dat Ananas er voor zorgde dat het blok verdorie vierde werd, een stijging met voor het debat. kennelijk kwam hij wél goed over want hij trok meer mensen aan met uitspraken zoals: " wij zijn een leid-cultuur en de andere niet" dan dat hij er afschrok...
andere merkwaardige uitspraak: " als de Islam in België groeit dan is dat niet de schuld van het vlaams blok, dan is dat de schuld van de andere partijen..."

Leiden naar waar?
by Edith Tuesday May 13, 2003 at 06:48 PM

Ten eerste is Annemans de leider van de cultuurlozen en ten tweede leidt hij recht naar de afgrond.

Met welk recht trekt hij ten strijde tegen de islam. Hij heeft geen cultuur, dat hij anderen aub het recht laat cultuur te hebben.

Dommerikken
by Carlos Wednesday May 21, 2003 at 07:13 PM

Niet alleen de naamsveranderingen waren belachelijk, ook hetgeen er in het artikel staat is niet eens het lezen waard.Toch verspil ik 5min van mijn tijd om je even duidelijk te maken dat het Vlaams Blok, of je daar nu voor bent of niet, een democratische partij is die verkiezing na verkiezing groeit in aantal stemmen.Het is niet slecht als er een partij de eigen cultuur (die er wel degelijk één is)probeert te beschermen tegen de verloedering door een waaier van factoren, o.a. een specifieke groep fundamentalistische (en vaak illegale) allochtonen.
Het is niet mijn bedoeling voor te schrijven welke partij goed of slecht is,maar het ongegrond afbreken van een partij of haar mensen,getuigt van weinig gezond verstand.