arch/ive/ief (2000 - 2005)

RESIST de beste keuze.
by Edith Tuesday May 13, 2003 at 11:56 AM

Waarom wordt RESIST als bedreigend ervaren door de gevestigde politieke machtspartijen en wat kunnen we doen om het evenwicht in dit land te herstellen. RESIST stemmen natuurlijk!

Waarom uw steun voor RESIST op 18 mei belangrijk is voor uzelf en voor Vlaanderen.

Op 18 mei moeten we met zijn allen naar de stembus om te bepalen hoe we de volgende vier jaar bestuurd zullen worden. Het zijn belangrijke verkiezingen omdat de regering een signaal moet krijgen dat er op een betere manier moet worden omgegaan met nieuwe Belgen (allochtonen). Het integratiebeleid wat tot nu werd gevoerd, deugt niet.

In dit land wonen bijna één half miljoen nieuwe Belgen, mensen waarvan de grondwettelijke rechten in de praktijk niet worden gerespecteerd. De belangrijkste problemen waar nieuwe Belgen mee te maken krijgen vandaag zijn: 1. discriminatie in het onderwijs, 2. discriminatie op de woningmarkt en 3. discriminatie op de arbeidsmarkt.

Scholen moeten toegankelijk zijn voor alle kinderen en als ze al toegankelijk zijn, moet er paal en perk worden gesteld aan het systematisch manipuleren van allochtone kinderen naar zwakkere richtingen en van racistisch gedrag van leerkrachten.

Op de arbeidsmarkt is het zo dat werkgevers alleen al bij het horen van een exotische naam een uitvlucht verzinnen en het contact met de sollicitant afbreken. Allochtonen die toch werk vinden, werken heel vaak beneden hun opleidingsniveau en op het niveau van leidinggevende functies zijn ze zo goed als helemaal afwezig. Dat moet veranderen.

Naast de drie basiseisen rond onderwijs, huisvesting en werk, is het ook belangrijk dat Vlaanderen zijn eigen wetten naleeft en de identiteit van zijn nieuwe Belgen respecteert. De huidige, op grote schaal georganiseerde islamofobie (= angst voor de islam) moet dan ook terdege worden aangepakt. Geen enkele traditionele partij heeft de politieke wil dat te doen.

Ondanks jarenlange inspanningen van kleine groeperingen gaat het inzake beeldvorming over de islam van kwaad naar erger. De media, pers en televisie, voeren een ware heksenjacht tegen de moslims. Nieuwe Belgen zijn voor informatie over hun eigen bevolkingsgroep aangewezen op de autochtone media en geloven blijkbaar ook de leugens die daar worden verkocht over hun eigen gemeenschap.

De demonisering (= het zwart maken) van Dyab Abou Jahjah vorig jaar had in de eerste plaats als doel de allochtone gemeenschap onder de knoet houden. De waarheid is dat Dyab heel intelligent is en geen blad voor de mond neemt. Hij is moedig en komt op assertieve (= niet onderdanig) wijze op voor de rechten van de allochtone gemeenschap en eist dat hun identiteit wordt gerespecteerd. Dat wil ook zeggen dat hij respect eist voor de geloofsovertuiging van de nieuwe Belgen, de islam.

Zo’n slimme nieuwe Belg die niet omkoopbaar is, vinden onze traditionele politici ‘gevaarlijk’ en daarom vinden ze dat hij ‘uitgeschakeld’ moet worden (Patrick Janssens). Dat proberen ze door televisie en kranten aan te sporen Abou Jahjah, AEL en RESIST zwart te maken. We hebben daaruit vooral geleerd dat we de media (= kranten en tv) niet mogen geloven. Zij bedriegen ons schaamteloos.

Als Abou Jahjah in het parlement komt, willen andere partijen hem boycotten. Welnu, dat zal niet lukken. Zonder politiek mandaat is Dyab Abou Jahjah er al in geslaagd de problemen van de nieuwe Belgen op de agenda te plaatsen. Om te beletten dat de machtspartijen de problemen van de nieuwe Belgen opnieuw onder de mat vegen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen op 18 mei hun stem uitbrengen op Dyab Abou Jahjah. In het parlement zullen ze rekening moeten houden met hem en daardoor ook met alle nieuwe Belgen.

Op dit ogenblik is het zo dat de nieuwe Belgen sociaal-economisch zwak staan, moeilijk voor zichzelf kunnen opkomen en daarom ook moeilijk verdedigbaar zijn. Daarom is het van groot belang deze kans te baat te nemen om deze daadkrachtige, slimme jonge man met uitstekende leiderschapskwaliteiten naar het parlement te sturen.

We moeten er geen strijd van nieuwe tegen oude Belgen van maken of omgekeerd. Dat is een verkeerde voorstelling van gefrustreerde mislukkelingen onder de oude Belgen, namelijk de Vlaams Blokkers. Wat goed is voor de nieuwe Belgen is ook goed voor de oude Belgen.
We hebben nieuwe Belgen nodig. Niemand betaalt graag belastingen, maar iedereen krijgt wel graag een dik pensioen. We weten dat er geen manna uit de hemel gaat vallen. Om de pensioenen betaalbaar te houden moeten we ieder jaar 15.000 nieuwe Belgen invoeren. Het heeft geen zin dat te doen als de oude Belgen niet bereid zijn om beschaafde omgangsvormen te hanteren. Als de oude Belgen niet bereid zijn de nieuwe Belgen te respecteren, dan zal de levensstandaard van België achteruit gaan voor iedereen. Tijd dus om respect te eisen.

We moeten dringend de strijd aanbinden tegen het racisme. Racisme kost geld, veel geld en bedreigt de welvaart van dit land. Racisme is dom en ziek. Het volstaat niet dat kleine organisaties uit het middenveld daaraan werken. Het is belangrijk dat er in het parlement iemand krachtig oppositie voert om dit land weer gezond te maken. Dyab Abou Jahjah kan dat beter kan dan wie ook.

Om stemmen te halen bij migranten hebben de traditionele partijen een aantal nieuwe Belgen op hun lijsten gezet. Dat zijn mensen met goede bedoelingen, maar die traditionele partijen hebben geen goede bedoelingen. Ze gebruiken die nieuwe Belgen om de allochtone (nieuwe Belgen) gemeenschap te verdelen, te verzwakken en onder controle te houden. Daar wordt niemand beter van, ook de oude Belgen niet.

Iemand moet de verstandigste zijn. Voor een sterkere allochtone gemeenschap (nieuwe Belgen), voor de toekomst van allochtone kinderen en voor de toekomst van heel Vlaanderen is RESIST met Dyab Abou Jahjah de beste keuze.

beste edith
by manu Tuesday May 13, 2003 at 12:40 PM

het is nu al de X'te keer dat je je stemadvies hier geeft.
dat je een stemadvies geeft kan ik nog inkomen, dat je een stemadvies geeft voor resist kan ik zeker inkomen, maar moet je echt om de twee dagen uw stemadvies publiceren, als spa, agalev of anderen om de twee dagen dit zouden doen zou je dit ook heel vervelend vinden

vriendelijke groet
ps stem niet denk zelf

wat denk je wel?!
by Ann Tuesday May 13, 2003 at 12:56 PM

ik roep iedereen op de lijst RESIST te boycotten, er is een allochtone politica aangerand door mensen AEL en dit wordt gewoonweg in de wind gelagen, méér zelfs: WIJ zijn conservatieve vlamingen, serpenten, leugenachtig, fascisten en-zo-voort. Je moet het maar doen. Wij zijn blijkbaar goed om die hele resist-shit hele dagen in ons op te nemen, maar als we uitleg vragen rond een zorgwekkende gebeurtenis dan moeten we onze bek houden, zijn we uitschot, worden we straal genegeerd of wordt uit de hoogte gedaan tegen ons. Ik pik die leugens niet en ik pik het niet dat Edith hier zich vandaag gedraagt als een eersteklas nazi. Ik kan het niet anders definiëren. Kiss'em!

Ann
by christophe Tuesday May 13, 2003 at 12:59 PM

Ann,

Het is voor het eerst dat jij hier opduikt. Kan je je even bekend maken met een volledige naam. Ik ben nogal achterdochtig en als ik je dan hier zie schelden op andere commentaar- en artikelschrijvers...

We hebben al genoeg last van provocateurs en andere fascisten.

Vriendelijke groeten,
Christophe Callewaert

Laster
by Maarten Van Hove Tuesday May 13, 2003 at 01:06 PM
Maarten.Van.Hove@pandora.be

Zeg beste vriend Christophe Callewaert, mijn eigen naam is Maarten Van Hove en ik vind het niet echt te doen dat je iemand die je niet kent meteen bestempeld als provocateur en fascist gewoon omdat ze (nogal direct en ontactvol) kritiek geeft op de meerderheidslijn op deze website. Dit heet laster, dank je wel. Kan zijn dat ze een provocateur is (het woord fascist valt echt wel iéts teveel om je ideologische tegenstanders te bestempelen), maar kan je daar liefst argumenten voor brengen ipv dat je je als de denkpolitie gaat gedragen?

Waarom zou ik?
by Ann Tuesday May 13, 2003 at 01:10 PM

Voor zover ik weet is dat niet verplicht en ik zie niet in waarom ik dat zou doen. Ik ben gewoon kwaad om te moeten lezen dat er geweld is gebruikt tegen een vrouwelijk politica en dat dit hier wordt ontkend of afgelogen. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik zeker geen fasco ben, (wat jij insinueert), ik plaatste reeds commentaar onder mijn voornaam, zoek maar via de zoekfunktie. Edith publiceert ook onder voornaam, of niet soms? Dat ik op je zenuwen werk kan ik mij inbeelden, maar geef zinvolle uitleg bij het gebeurde in plaats van mensen voor dom te verslijten! Het is trouwens duidelijk dat je spijkers op laag water zoekt. Er is iemand fysiek aangerand en daar valt niet mee te spotten, jullie getuigen van een totaal gebrek aan inlevingsvermogen en morele integriteit! Dit is mijn mening en ik heb het recht die te uiten en kritiek te geven op iets wat ik afkeur! Ik heb trouwens nog niet meer woorden gepubliceert dan Edith deze ochtend, als dat je norm mag zijn, dus waar spreek je over?

tja
by christophe Tuesday May 13, 2003 at 01:20 PM

Er zijn gewoon grenzen.

Op extreemrechtse internetfora circuleren oproepen om tussen te komen in de debatten op indymedia "om die linkse ratten eens goed liggen te hebben".

Als ik dan net op het moment dat Resist onder voer komt te liggen in een lastercampagne gedirigeerd door politieke tegenstanders, tja dan word ik achterdochtig.

Als "Ann" zich dan niet wil bekend maken, maar wel anoniem iedereen de huid vol scheldt...

dood de fascist in je hoofd
by peter panter Tuesday May 13, 2003 at 01:39 PM

Christophe,
een grotere manipulator dan jij hebben we hier zelden aan het werk gezien - ik raad de lezers aan de vele 'commentaren' van dit personage er eens op na te lezen -: treed binnen in het paranoïde en gesloten universum van het stalinisme: schelden, insinueren, zwartmaken, ... van iedereen die ook maar iets van kritiek durft te geven, leugens en halve waarheden, censuur,...

Het is allemaal heel ontluisterend, dat wel.

Over het drama van Ann
by Edith Tuesday May 13, 2003 at 01:40 PM

Er is daar bij UMIVA wat geroepen, meer niet. Ik zat op een stoel van een glaasje thee te genieten, toen er plots geroepen werd: "Gij zijt geen moslim, verraadster". Er kwam een vrouw binnen die ik nooit eerder gezien had, maar herkende van op de cover van 'Couscous met Frieten'. Dat was dus de fameuse Mimount, waarvan bepaalde SPa-ers beweren dat ze het verstand heeft van een koekje. Verder is ook het woord 'verraadster' gevallen. Bodyguard Janssens was bij Mimount. Het lijkt me weinig waarschijnlijk dat Janssens niet zou zijn opgewassen tegen 13-jarige meisjes. Ik heb hem wel horen dreigen dat hij naar de politie zou stappen vanwege vermeende doodsbedreigingen. Meer dan wat luidruchtig gescheld was er niet.

Het is begrijpelijk dat de jongeren woedend zijn en het is natuurlijk zielig voor Mimount. Niemand waardeert haar, de SPa niet en haar gemeenschap niet. Nu ja, dat krijg je als je je laat misbruiken. Eigen schuld, dikke bult, Mimount.

Er bestond geen afpraak om naar UMIVA te gaan. Bij het einde van de betoging voor de hoofddoek wist iemand dat Dyab daar zou zijn en zijn we er met een grote groep naartoe gegaan. Ik was wat te laat omdat ik mijn auto nog moest gaan ophalen. Men heeft me daar vriendelijk ontvangen. Ik kreeg zelfs een koekje en een galante heer bood mij zijn stoel aan.

Toen Mimount en Patrick binnen waren, zijn we wel buitengezet en werd de deur op slot gedaan.

De Morgen is een oorlogstokende krant die vol leugens staat. Ik koop die niet en iedereen zou die moeten boycotten. Wat heb je nu aan het weten van onwaarheden. Je kan je euro evengoed door het toilet spoelen als hem aan de Morgen uitgeven.

Er zal nog roddel over Resist en Abou Jahjah komen. Dyab is buitengewoon knap en dat wordt als bedreigend ervaren. Ze doen maar, ze hebben een gigantisch roddelapparaat ter beschikking. Televisie en kranten dansen naar de pijpen van de machtspartijen. Het is nog maar de vraag of dat bedriegen van de mensen zal blijven duren. Ik hoor nu al commentaren van mensen die gedegoûteerd zijn van de manipulatie en niet meer naar tv kijken.

Ann, het is niet omdat jij graag roddel over Resist en Abou Jahjah hoort dat dat ook waar is. Er is duidelijk wat mis met je hersens en met je kennis van het Nederlands. Je gebruikt Nederlandse woorden verkeerd. Leer eerst Nederlands voor je verder mee discussieert. Communicatie is pas mogelijk als er een consensus is over de betekenis van de te gebruiken woorden. Van Dale eens raadplegen misschien.

ps: Ik gebruik voortaan alleen maar mijn voornaam omdat een aantal weken geleden iemand mij met een virus heeft opgezadeld. Een aantal mederwerkers van indymedia kennen mij trouwens.

wel
by Ann Tuesday May 13, 2003 at 01:43 PM

JIJ noemt MIJ wel een fascist, hoor, Christophe. Trouwens: Look who's talking!

Al wat je zegt, ben je zelf
by christophe Tuesday May 13, 2003 at 01:46 PM

Beste Ann,

Ik reageerde op jou omdat je Edith een "eerste-klas nazi" noemde.

Niet echt hoffelijk van je, toch?

hoffelijkheid
by Ann Tuesday May 13, 2003 at 03:30 PM

Hoffelijkheid heeft ook Mimount niets op tegen hoor. Daar zwijg je over, je beschermt enkel je in-group, waar Edith toe behoort. Op termijn gaat dat stinken. Dat is mijn persoonlijke definitie van nazisme. Dat is ook wat ik bedoelde.

eigen schuld?
by repelsteeltje Tuesday May 13, 2003 at 05:16 PM

'Nu ja, dat krijg je als je je laat misbruiken. Eigen schuld, dikke bult, Mimount.'

Edith, veroordeel je wat er is gebeurd of niet?

Ik vind dat geen enkele politicus fysiek aangevallen mag worden voor zijn politieke werk en mening.

Zoals je schrijft 'Eigen schuld, dikke bult' lijkt het alsof je deze aanval niet veroordeelt.

Daar zou ik toch een groot probleem mee hebben.

hey mensen
by han Soete Tuesday May 13, 2003 at 05:58 PM

Het gaat er hier weer hevig aan toe, maar dat zijn we ondertussen wel al gewoon op deze website.
Het wordt natuurlijk storend als er zich steeds opnieuw een soort dovemans gesprek ontwikkelt.

Lees misschien ook eens de reactie van Zohra Othma op verhaal van Mimoun.
https://archive.indymedia.be/news/2003/05/62750.php

Zohra
by Ann Tuesday May 13, 2003 at 06:06 PM

Zohra verklaart het geweld, maar zegt nérgens dat ze het geweld ook afkeurt! Dat getuigt van lafheid en onverantwoordelijkheid en is een toekomstige politica onwaardig. Mijn wens is dan ook dat het nooit zover komt.

Zo agressief ...
by han Soete Tuesday May 13, 2003 at 06:19 PM

Ik weet niet wat de mensen van RESIST jou ooit hebben misdaan Ann, maar je klinkt steeds maar agresiever.

Natuurlijk veroordeelt Zohra dat meisje van 13 dat zich boos maakte om Mimoun niet. Dat zou nogal gemakkelijk en goedkoop zijn maar RESIST onwaardig.

Sommige mensen blijken wel eens te vergeten dat het verzet van de mensen nooit mooi is. Als de dokwerkers, staalarbeiders, boeren,... in Brussel de boel afbreken dan vraagt men ook toch niet van hen vakbondsdelegees dat ze afstand zouden nemen van die arbeiders.

Met RESIST zullen wij ook het verzet van de Irakezen, Palestijnen, .... nooit veroordelen, ook niet als de daarbij geweld gebruiken.
Je kan de situatie in ANtwerpen natuurlijk niet vergelijken met de situatie in Irak of Palestina. RESIST roept dan ook niet op om geweld te gebruiken tegen mensen als Mimoun.

Groetjes, en sorry dat wij je geen "goedkoop" antwoord kunnen geven.

allochtoon
by martin Tuesday May 13, 2003 at 06:35 PM

wat ik me toch even afvroeg...Men zegt wel dat RESIST opkomt voor de allochtone gemeenschap, maar ik vraag me echt wel af of ze dat doet. Komt ze met andere woorden op voor oost-europeanen, zuid-amerikanen, afrikanen, chinezen, etc. etc.
K'heb eerder de indruk van niet? RESIST komt uiteindelijk ook alleen maar op voor de allochtonen die en migrant en moslim zijn, niet?
Vind ik toch een beetje dubbelzijdig...

ik verwacht niet beter
by Ann Tuesday May 13, 2003 at 07:00 PM

écht niet, het was te verwachten:

RESIST lepelt dertienjarigen in dat aanslagen op burgers (Israël) gelegitimeerd zijn, ze laat dertienjarigen verkiezingspropaganda verspreiden, en als die dertienjarigen "geheel spontaan" iemand die in de ogen van hun aanbeden voorzitter een minderwaardige "house-negro" is, met fysiek geweld aanpakken en intimideren, dan zijn excuses daarvoor NATUURLIJK niet nodig. Niet voor RESIST nee. Wie is aggressief? Zij die het aanklaagt!

Trouwens, stoer zeg, met dertig op één! Als opvoedster zou ik die meiden eens duidelijk maken dat ze een bende schijtlaarzen zijn! Jawel hoor: regelrechte lafaards. Dát is opvoeding en verantwoordelijkheid, meneer HAN.

Ook voor jou geldt dus: ik hoop dat je welgeteld één stem krijgt.

waarom? daarom.
by sander Tuesday May 13, 2003 at 08:12 PM

"Waarom wordt RESIST als bedreigend ervaren door de gevestigde politieke machtspartijen en wat kunnen we doen om het evenwicht in dit land te herstellen. RESIST stemmen natuurlijk!"

Simpel, om dezelfde redenen waarom het Vlaams Blok ervaren wordt als bedreigend. De grote klep opendoen tot daar, maar zo agressief van leer trekken als Resist, alles aanklagen, daar houden mensen niet van.

Goed onthouden: als je iets wil bereiken, moet je standvastig, realistisch maar vooral diplomatisch zijn. En een paar zeer duidelijke standpunten hebben. Helaas ontbreekt jullie de diplomatie. Het beeld van resist is een jong zootje ongeregeld, en resist doet met haar agressieve praat weinig goeds aan.

Het zal leiden tot proteststemmen voor het Blok, dat hoor en zie ik nu al.

Ann
by Edith Tuesday May 13, 2003 at 09:55 PM

Ann, dat onbeschoft mens van een Mimount was wel ruw geweest tegen dat kind. Is het misschien een voorrecht van SPa-ers om onbeschoft te zijn en dan moeten kinderen dat maar ondergaan. Ze zou aan het haar van Mimount hebben getrokken, nadat Mimount haar een lap had gegeven. Dat moet buiten zijn gebeurt. Ik zat binnen en heb alleen het geroep gehoord.

Kinderen moeten zich niet laten mishandelen door volwassen vrouwen vergezeld van nors uitziende bodyguards van 1.9 m lang.

Ann
by Edith Tuesday May 13, 2003 at 09:58 PM

Met jouw attitude ben je onwaardig als opvoedster te werken. Iemand met jouw ingesteldheid op kinderen loslaten is onverantwoord. Geen wonder dat er zoveel klachten over racisme zijn.

geen probleem, we gaan door
by Ann Tuesday May 13, 2003 at 10:13 PM

Als daar zoveel volk was, zijn er zeker getuigen die gezien hebben dat Mimount dat meisje een lap gaf! Dit is strafbaar en als je met getuigen (er waren 30 AEL-meisjes!) naar de pers stapt is dit bovendien "hot news".

Niemand van jullie zal echter klacht indienen en het zal de pers niet halen, weet je waarom? Het is gewoon geen waar, daarom!

Ik vind dat de woordvoeders en verantwoordelijken van RESIST hun verantwoordelijkheid moeten opnemen en zich niet moeten verschuilen achter praatjes! Jullie mogen de moedige revolutionairen zijn voor tieners, voor mij zijn jullie een bende onverantwoordelijke lafaards. Ik wijk geen duimbreed af van mijn mening.

dommekloten
by Ano Niem Tuesday May 13, 2003 at 10:26 PM

Hebben jullie nu nog niet door dat Ann gewoon Danny Bonte is?

Danny klust bij voor de flikken. Hij is zo'n beetje geïnfiltreerd in het Antwerpse prostitutiemilieu en sinds de start van de kiescampagne werd hem ook gevraagd om hier wat anti-AEL-commentaartjes te posten. Zijn inplanting in het prostitutiemilieu kwam hem daarbij goed van pas omdat hij zo met enige geloofwaardigheid verontwaardigd kon zijn over de vermeende standpunten van AEL daaromtrent.

Zo simpel is het. Dacht je nu echt dat er een echte Ann is die 'onbezoldigd' zo hardnekkig commentjes blijft posten?

Die van AEL zijn nog een beetje groen, beetje weinig ervaring, maar van die van de PVDA mag je toch verwachten dat zo'n truken doorhebben.

truken schmuken
by Sander Tuesday May 13, 2003 at 11:12 PM
sander@jnm.be

En toch kan ik me volledig achter Ann scharen, wie zij of hij ook is. (trouwens ano niem, wat jij zegt is pure populistische laster zoals deze op abu jahjah die jullie zo veroordelen, bovendien is ze niet eens to the point)

Als het kind inderdaad mishandeld is, dan moet dat maar naar buiten gebracht worden en reken maar dan zal er naar gekeken worden. Bovendien is het 'niet-hoffelijk-zijn' van een vrouw tegenover een kind nog geen reden om die vrouw daarom te bedreigen of aan te pakken.

Wat blijkbaar geen van beide partijen geleerd heeft, is dat je met vriendelijkheid het meeste bereikt, en dat je toch het verstand zou moeten hebben om slimmer te zijn en tolerantie te tonen.

Verzet, allemaal mooi en wel, maar bij resist is het gewoon naar het hoofd gestegen.

oh en nog iets
by Sander Tuesday May 13, 2003 at 11:15 PM
sander@jnm.be

Edith: wie ben jij om te zeggen wie onvolwaardig is voor dit of dat? denk je dat jij de normen stelt?

Ano Niem: leuk dat je je anoniem opstelt, alleen maar koren op de molen van mensen die resist als laf willen afschilderen, en dat zijn er heel wat.

Interview Jahjah
by Jasper Cordery Thursday May 15, 2003 at 06:18 PM

Dag mensen,

ik ben Jasper Cordery, een student aan de Karel de Grote-Hogeschool en ik werk aan een presentatie over racisme in Antwerpen. Ik ben zelf Antwerpenaar, en dit thema boeit me mateloos. Ik heb volgende week een interview met Mr. Jahjah kunnen regelen.
Ik las net de commentaren op deze site, en ik vond wel interessant wat ik las. Ik heb het interview al afgewerkt, maar als er misschien iemand nog een interessant punt kan achterlaten op deze site, wil ik het Mr. Jahjah eventueel voorleggen als het me relevant lijkt.
Voor zij die hierop reageren: het gesprek gaat over racisme in Antwerpen, niet zozeer politiek!!!
Vriendelijke groeten

Jasper

aan anoniem
by GUIDO Thursday May 15, 2003 at 06:50 PM
PANNEKOEKROBERT@HOTMAIL.com

Heel leuk om te zien dat een anonieme poster "dommekloten" mag schrijven en hier blijven staan? :-)

Zou Kris Merckx naar een flic mailen?

"Van: Kris Merckx (kris.merckx@pi.be)
Onderwerp: Storm in een glas water
Via email. Datum: 28.12.2000

Vooral met je analyse over de razzia's ben ik het eens. Ter herinnering: Patsy, reageerde heel positief op die eerste 'stadsstorm'. Solidair schreef toen al wat jij nu schrijft.
Vriendelijke groeten, Bien à vous,
Kris Merckx "
http://www.sosschipperskwartier.org/forum/reactiesarchief2000.htm