arch/ive/ief (2000 - 2005)

Hoe de NVA aan demagogie doet
by X Monday May 12, 2003 at 10:48 PM

Enkele dagen geleden stond hier nog een halve aanklacht aan het adres van de NVA. Ziedaar, een hele klacht nu, vanwege de NVA en dat dan nog over hetzelfde!!! Of hoe de NVA de mensen bedriegt!

Hoe de NVA aan demag...
9.jpgevif7k.jpg, image/jpeg, 480x640

GVA 12/05 Mechelen: N-VA is vernielen van verkiezingsborden beu

Mechels gemeenteraadslid Marc Hendrickx, eerste opvolger op de N-VA-Kamerlijst, dient bij de politie een klacht in wegens vandalisme aan de verkiezingsaffiches van zijn partij.

“We dienen een klacht in tegen onbekenden omdat we niet over staalharde bewijzen beschikken, maar we hebben het vermoeden dat dit het werk is van Resist-militanten”, stelt Hendrickx.

“Onze affiches worden systematisch overplakt met foto’s van Jahjah.Vaak zijn ze ook beschadigd.We zijn al twee keer opnieuw moeten gaan plakken”, besluit de misnoegde N-VA-kandidaat.


zie:

http://archive.indymedia.be/news/2003/05/62041.php

http://archive.indymedia.be/news/2003/05/62038.php

een geniaal idee
by X Monday May 12, 2003 at 10:52 PM

"Misschien zelf ook overplakken?" Eureka!!!!! Alvast milieuvriendelijker dan alles kapot te scheuren en op de grond te gooien, nietwaar.

over democratie gesproken
by Sander Tuesday May 13, 2003 at 01:08 AM
sander@jnm.be

ja want dit is democratie hoor. dit stinkt gewoon naar resist-dictatorschap. met vlaams-nationalisme is niets mis.

jullie zijn al zo tam in jullie hersenen geworden dat jullie al meteen denken aan fascisme bij het zien van het woord 'vlaams'. weinig kritisch hoor.

of je N-VA nu volgt in zijn standpunten en programma of niet, het is en blijft een partij die respect afdwingt door de manier waarop. correct en integer, dat zijn de eigenschappen die je geert bourgeois niet kunt afnemen.

wat je van zijn standpunten vindt, is je eigen zaak, maar ik weet dat dit de enige politicus is waarin ik nu vertrouw: deze mens zal het mandaat opnemen waarvoor hij gekozen is, en niet zoals al die anderen die op twee lijsten opkomen.

wat de borden betreft: bravo hoor. weinig respect voor andere meningen blijkbaar. in ieder geval moet de R van resist in het letterwoord niet voor respect gaan staan.

i rest my case, ik stem n-va.

bovendien...
by Sander Tuesday May 13, 2003 at 01:09 AM

zie ik geen demagogie hier.. wil je 'n woordenboek?

Solidariteit
by X Tuesday May 13, 2003 at 02:55 AM

en ik die dacht dat beelden voor zich zouden spreken. Had ik het over het programma van NVA? Marcske heeft het over beschadigingen van verkiezingsborden en dit door RESIST'ers. De foto en het verhaal dat er aan hangt toont toch duidelijk aan dat het de NVA zelf was die beschadigingen veroorzaakte. Ze scheuren RESIST affiches van de plakborden af en gooien deze zomaar op de grond. Op Mechelse plaatsen waar de RESISTaffiches net hingen en vlak erna bespoten werden waren de NVA affiches nog nat en dus net geplakt. Hoe kan je dan RESIST deze dingen verwijten? Mijn voorstel is klaar en duidelijk. Plak alles maar over geen probleem! Nobel van me he ;) maar ja dan komen weer mustapha ali hamid mohamed brahim franco kogho zoubida khalid fikri zitoun boughiar amar ghedouj fathma debouz lmella ghori bori nori ... hahaha

over alles heen plakken
by sander Tuesday May 13, 2003 at 07:57 PM

is geen oplossing, zoek een vrij plekje dan