arch/ive/ief (2000 - 2005)

Antwoord van StopUsa WVL...
by Peter Friday May 02, 2003 at 11:14 PM
peter.degand@pandora.be

Antwoord van leden van StopUsa Wvl op de aanval op Geert en de taalwet om de wapentransporten door te voeren (anders gaan leveren, hoe zeg je dat in het Arabisch aan die dokters in Irak?)

VRIJDAG 9 MEI: Joc Ieper, 19u30 in de spiegelzaal, vormingsavond ivm de oorlog in Irak. Georganiseerd door STOPUSA en Chenge the world- jongeren Ieper.
Lesly werkt voor School Zonder Racisme en ging in februari mee naar Irak met de vredeslopers van Firegym. Zij komt getuigen over haar reis, haar indrukken van Irak, haar gesprekken met de Irakezen. Daarnaast zal ze nog wat meer inhoudelijk uitleggen over het probleem Irak en zullen we kijken naar een video.
Een aanrader dus.
zie ook: http://www.peacerace.be, http://www.schoolzonderracisme.be, http://www.stopusa.be

Zaterdag 10 mei te Kortrijk: avond met Dr Claire terug uit Irak... plaats moet nog nader bepaalt worden (info: peter.degand@pandora.be)
--------------------------------------------------------------------------------

DONDERDAG 15 MEI: Poperinge, rond 17u30, vredesmanifestatie.
Toen de Poperingse scholieren hoorden in de pers dat het Poperings stadsbestuur niet wou meewerken aan het vredesoptocht van het Vredesfonds Ieper, zijn zij niet bij de pakken blijven zitten. Ze zijn direct in actie geschoten en zijn begonnen aan de voorbereiding van hun betoging. Het zal waarschijnlijk de laatste vredesmanifestatie zijn van een lange serie, dus allen aanwezig om nog eens extra hard te roepen hoe wij hier denken over Oorlog.
Mobiliseren hé, dat ze in Poperinge weten dat we ook nog bestaan.

Peter voor StopUsaWvl
sponserd by het Irakees verzet...