arch/ive/ief (2000 - 2005)

Het Vlaams Blok fascisme en de ontwapening van het volk
by Rene Friday May 02, 2003 at 10:05 PM

Vergis u niet, de Vlaamse en andere fascisten willen het volk ontwapend en weerloos!

De burgerlijke politieke partijen zijn één pot nat. Allen geven ze er de voorkeur aan het volk te onderdrukken door het een schijn van democratie te geven, de 'parlementaire democratie'.
Men houdt de schijn op dat het volk inspraak heeft terwijl alle beslissingen achter gesloten deuren door de economische en politieke elites beslist wordt.
Naarmate de crisis van het kapitalisme zich verdiept zullen deze elites echter 'genoodzaakt' zijn hun 'democratische' facade te laten vallen om de grote kapitalisten tegen de rechtmatige eisen van de gewone mensen te beschermen.
Deze taak is hier duidelijk voor het Vlaams Blok fascisme weggelegd. De werkers worden onderdrukt en de schuld voor de miserie van de mensen wordt op doelgroepen geschoven, bvb de migranten, de werklozen, de Walen,...
Een volgende stap is oorlog en genocides om het kapitalisme te 'redden'.

Momenteel spelen de 'traditionele' politieke partijen een welbewust uitgedokterd spelletje met hun Vlaams Blok vrienden aangaande de op stapel staande nieuwe wapenwetten op het privé-bezit van vuurwapens.
Het fascisme moet, om te functioneren, de grote meerderheid van het volk ontwapenen en weerloos maken, het moet een ontwapend volk onder zich hebben.
De burgerlijke partijen zijn momenteel allemaal voorstander van nieuwe strenge wapenwetten (die een feitelijke ontwapening van de grote massa inhouden) terwijl het Vlaams Blok zich opwerpt als tegenstander (zoals de strategie gewoonlijk wordt gevoerd), de 'oude' wetten wil behouden, en er zelf een zogenaamd 'recht om eigendom te verdedigen' aan wil toevoegen.
Welbewust drijft men de mensen (kiezers) die het wapenbezit door het volk belangrijk vinden zo in de armen van het fascisme.

Vergis u echter niet, de Vlaams Blok fascisten hebben helemaal niet de bedoeling het wapenbezit 'vrij' (wat het al lang niet meer is) te houden!
In het Vlaams Blok programma wordt duidelijk vermeld : 'registratie' en 'vergunning' en controle op het wapenbezit.
Zoals de geschiedenis al herhaaldelijk bewezen heeft wordt 'registratie' onvermijdelijk gevolgd door 'confiscatie'.
Diegenen aan wie de fascisten een wapen zullen 'vergunnen' zullen slechts de rijke elite en hun medestanders zijn.

De enige effectieve barriere tegen de fascistische dictatuur is een gewapend volk, aangezien de fascistische ideologie onvermijdelijk tegen de belangen van de overgrote meerderheid van het volk indruist.
Hopelijk zijn er nog mensen die dit inzien en kunnen we het wapenbezit door het volk afdoende verdedigen.

Voor mij persoonlijk zal dit betekenen : me verzetten en mijn wapens die nu 'vrij' (met registratie) te bezitten zijn, niet conform de komende nieuwe wet laten 'vergunnen', en de komst van de ordetroepen afwachten.