arch/ive/ief (2000 - 2005)

Eric Goeman gaat niet stemmen !
by Gaëtan DuBois Friday May 02, 2003 at 04:04 PM

Nie Goeman !

Gisteren zag ik Eric Goeman in de gentse 1-mei stoet lopen.
Ik hield hem even tegen en vroeg hem : Eric voor wie ga je stemmen ?
Zijn antwoord was : Ik ga niet stemmen, er is geen valabel alternatief...

Toen werd hij weer opgeslorpt door de menigte.

Ach
by Pol Friday May 02, 2003 at 04:10 PM

Tja, het enige valabel alternatief is Goeman en co zelf zeker? Laten we met zijn allen stoppen met stemmen tot ze er uit zijn wat ze willen. Volgens Kruithof kan dat wel nog een paar decennia duren maar zeg nu zelf wat is een paar decennia op een mensenleven...........

8 comments
by jan rutten Friday May 02, 2003 at 09:37 PM

waarom zie ik staan '8 comments' en kan ik er maar twee lezen ?

Reden
by christophe Friday May 02, 2003 at 09:41 PM

Lees het artikel van Han voor meer info over fascisten op Indymedia.

"Sinds enkele weken geleden op politics.info een handleiding stond over hoe je indymedia kan saboteren moeten we hier dagelijks honderden extreem rechtse artikels en comments verwijderen. Een ook hier hetzelfde scenario : indymedia medewerkers worden ervan beschuldigd antisemiet te zijn, seksueel gefrustreerd,...
Blijkbaar is zelfs één nieuwswebsite die niet zo maar de laster over neemt en waarop RESIST gewoon forum krijgt er al één te veel. Medewerkers van indymedia worden belaagd met duizenden e-mails (het record is 8.000) en anderen krijgen telefoontje en SMS berichtjes tot laat in de nacht. Anderen worden dan weer met dood bedreigd “We zullen U en alle vrienden van moslims liquideren”."

hidden
by jan rutten Friday May 02, 2003 at 09:45 PM

en kunnen we die commenst in hidden lezen ?
zo niet, waarom niet?

gelezen
by jan rutten Friday May 02, 2003 at 10:02 PM

ik heb het artikel op politicsinfo gelezen en dit eruit geknipt:
'Voor iemand met slechte bedoelingen, is het inderdaad zeer gemakkelijk om het functioneren van Indymedia te ondermijnen. Het volstaat om de site te bezoeken en er illegale (bijvoorbeeld racistische) teksten op te publiceren of om een discussie te doen omslaan door middel van een bewust foutieve inbreng'.

Nu is mijn vraag goeman kennende, of die informatie van die meneer die gij kent wel correct is. Is die quote gecheckt bij goeman ?

hidden
by herman L. Friday May 02, 2003 at 11:59 PM

Als er niets van de discussie overblijft, kan dit stomme éénregelige interview toch ook moeilijk behouden blijven. Wat wil men ermee bewijzen, als elke commentaar of vraag om de context onleesbaar op hidden wordt geplaatst?
Wist Eric wie hem die vraag stelde? Kreeg hij de kans om het "interview" na te lezen voor publicatie?
Je zou Han of Christophe nogal eens horen miauwen als iemand hen op die stompzinnige manier "uit hun tent zou willen lokken". Bovendien: Eric heeft het gepaste antwoord gegeven op een idiote vraag van een anonieme reporter: "loop naar de pomp!"

grapjassen
by han Saturday May 03, 2003 at 02:36 PM

wat is dat toch allemaal.
Is er iemand die zegt dat je beter niet kan gaan stemmen, en nu is het weer niet goed, nu zouden we dit van de website moeten smlijten. Rarer jongens moet ik zeggen.

En om eerlijk te zijn Eric stijgt terug in mijn achting, ik had eerder verwacht dat hij SP.A zou stemmen. Ik heb me dus vergist, wat misschien meer zegt over mij dan over Eric.

Groeten
han