arch/ive/ief (2000 - 2005)

zwarte lijst Vlaams Blok-personaliteiten
by mart Tuesday April 29, 2003 at 04:54 PM

is het mogelijk om een zwarte lijst van Vlaams Blok-personaliteiten aan te leggen, ook van diegenen die infiltreren in overheidsdiensten?

Beste vrienden,
Beste vriendinnen,

Is het mogelijk om een zwarte lijst van Vlaams Blok-personaliteiten aan te leggen, in het bijzonder van Vlaams Blokkers die infiltreren in overheidsdiensten enzoverder, en hun lidmaatschap van het Vlaams Blok verborgen houden. Graag wel dubbel-check bij de laatsten. Niemand wil graag vals beschuldigd worden van iets wat ie niet deed.

Als het Vlaams Blok zo'n zwarte lijsten maakt, bijvoorbeeld over progressieve leerkrachten, waarom zouden wij dan niet hetzelfde doen over hen, in het bijzonder de infiltranten van het Vlaams Blok in overheidsdiensten. Koekje van eigen deeg.

Hou jullie goed,
Mart

goed gek
by simpeltjes Tuesday April 29, 2003 at 05:39 PM

Beste Mart,

indien iemand niet uitkomt voor zijn sympathieën op zijn werk (infiltreren geeft zowaar de indruk dat er hier een groot complot bezig is)lijkt het mij niet dat er iemand moet gaan uitvlooien wat die denkt.

Dit lijkt mij op Mc Carthyisme en wat je zelf niet wil, moet je een ander niet toewensen.

Omdat
by Rob Tuesday April 29, 2003 at 05:40 PM

omdat wij ons niet moeten verlagen tot fascistische praktijken?

rob

en ook nog
by ABC Tuesday April 29, 2003 at 06:40 PM

er ook eens aan geacht dat mensen ook kunnen evolueren in hun meningen? als je één keer op zo'n lijst zou terecht komen geraak je nooit meervan die 'stempel' af. ook facho's hebben recht op vrijheid denk ik.