arch/ive/ief (2000 - 2005)

Debat Kruithof - Abou Jahjah: eindelijk recht op antwoord?
by Anne Lievens Tuesday April 29, 2003 at 12:00 PM

Maandagavond krijgt Dyab Abou Jahjah eindelijk de kans te antwoorden op de kritiek die een handvol Vlaamse intellectuelen neerschreven in een standpunt in De Morgen. In het Zuiderpershuis gaat Kruithof in debat met Dyab Abou Jahjah.

Wekenlang hebben deze intellectuelen gezwegen. Op Indymedia en via andere kanalen hebben Abou Jahjah en anderen hen van antwoord gediend, maar het bleef muisstil. Niet echt hoffelijk: iemand zwaar aanvallen in een mainstreamkrant en dan alle debat weigeren.

Het kan best zijn dat deze mensen zich vergist hebben, maar dat moeten ze dan maar openlijk durven toegeven. Hopelijk doen ze dat in Antwerpen, Zuiderpershuis, 5 mei 2003 om 20u00.

Stom?
by Maarten Van Hove Tuesday April 29, 2003 at 12:26 PM
Maarten.Van.Hove@pandora.be

Vind het nogal stom van de 9 dat ze niet onmiddellijk hebben gereageerd en dat ze zeker op deze site de boel hebben laten ontsporen na de publicatie van hun tekst. Da's slechte communicatie en een gemiste kans.

Maar dat laat niet af dat ik vind dat je je aankondiging wel heel suggestief negatief neerschrijft, alsof ze sowieso verkeerd waren en spijt hebben van hun interventie. Daar zou ik niet van uit gaan.

Reden te meer om met open blik richting Zuiderpershuis af te zakken! Zou wel eens zéér interessant kunnen zijn!

debat geannuleerd
by kifkif Tuesday April 29, 2003 at 12:26 PM

Het debat is geannuleerd.

En Waarom?
by Kevin Tuesday April 29, 2003 at 07:21 PM

OMdat de sprekers blijkbaar eerst werden vastegelegd en dan pas de zaal???? niet zo slim.

Kruithof blijft antwoord schuldig!
Jammer