arch/ive/ief (2000 - 2005)

leg de Aviapartner plat !
by gilles Friday April 04, 2003 at 07:10 PM

Aviapartner is de uitbater van de luchthaven van oostende. ze maakt grote winsten op de militaire transporten vanuit deze luchthaven. maak Aviapartner duidelijk dat oorlog niet iets is om geld uit te slaan stuur een mail!

Aviapartner is de uitbater van de luchthaven van Oostende. ze maakt grote winsten op de militaire transporten vanuit deze luchthaven. maak Aviapartner duidelijk dat oorlog niet iets is om geld uit te slaan stuur een mail!

stuur een mail naar aviapartner waarin je zegt dat je niet akkoord bent met hun poltiek en dat ze moeten stoppen met wapentransporten vanaf de luchthaven van Oostende.
met een beetje medewerking kunnen we nog hun PC's platleggen! stuur deze oproep door naar iedereen !
zend je mail naar de volgende adressen:

ost.ops@aviapartner.aero
ost.cargo@aviapartner.aero
guy.de.vos@aviapartner.aero

Prima idee...
by pleinspotter Friday April 04, 2003 at 08:04 PM

Prima idee, de emailactie. Toch één correctie. Aviapartner is niet de uitbater van de luchthven. Aviapartner is een bedrijf dat de afhandeling van de vluchten verzekert. Zij vertegenwoordigen ahw de maatschappijen die de militaire transporten uitvoeren op de Oostendse luchthaven. In de praktijk komt het erop neer dat ze de piloten begeleiden (een hotel voor hen zoeken) en de refueling organiseren. Neemt niet weg dat Belgische bedrijven niet zouden moeten werken voor het Amerikaans leger, zeker niet tijdens deze oorlog... Dat ze hun oorlog zelf organiseren.

Merlin Air Trade
by sylvia peene Monday April 07, 2003 at 04:08 PM
sylvia.peene@skynet.be

Dan vergeten jullie nog een belangrijke en dat is Merlin Air Trade die de brandstof levert normaal hebben ze maar een vergunning voor 450.000 liter nu staat er op de luchthaven meer dan 1 miljoen liter kerosine

ziekelijk
by juul Tuesday April 08, 2003 at 10:03 PM

ziekelijke mensen als jullie zich hiermee bezighouden...