arch/ive/ief (2000 - 2005)

Peace Parade
by GGi Monday March 24, 2003 at 11:33 AM
info@guerilla.be

Nieuw en swingend vredesinitiatief van Antwerpse kunstenaars, muzikanten, modeontwerpers en ander volk. Woensdag 26 maart, 14 uur Kammenstraat en 16 uur Muntplein

Peace Parade...
peaceparadeflyer2.jpg, image/jpeg, 567x850

Artiesten, muzikanten en schrijvers drukken hun afschuw uit voor de oorlog in Irak met een Peace-Parade op woensdag 26 maart in de Kammenstraat in Antwerpen.

Iedereen wordt uitgenodigd om samen met buurtbewoners, kunstenaars en modeontwerpers op een ludieke manier zijn protest kenbaar te maken tijdens dit vredesfestival.

Bij de start in de Kammenstraat om 14 uur zal er een kort optreden zijn van enkele Antwerpse schrijvers op een open vrachtwagen. Om 16 uur trekt de muzikale parade met soundsystem (DJ Protesta) naar het Muntplein waar weer enkele optredens zullen zijn van Antwerpse muzikanten en schrijvers.

Ook de hieropvolgende weken worden nog peace-parades gepland.

Want oorlog is geen kunst!
(Bordello & Guerilla & lots of friends)

Tof initiatief
by Zweistein the First Monday March 24, 2003 at 12:28 PM
zweistein@comic.com


Denk eraan dat in gent de opkomst enorm werd onderschat! oorspronkelijk was er een evenement in 1 zaal gepland. Gaandeweg werd duidelijk dat de héle Vooruit zou moeten worden omgeturnd om het programma te kunnen dragen. Uiteindelijk bleek de avond zelf dat dit hele gebouw dan nog eens te klein was (met rijen wachtenden buiten om binnen te kunnen).

DJ Protesta
by han Monday March 24, 2003 at 02:41 PM

Dat beloofd goed te worden ;-)

Ik porbeer me vrij te maken om daarbij te zijn.

Groeten
han

i will not be there
by protesta Monday March 24, 2003 at 02:48 PM
protesta@wol.be

i'm sorry, but i work at this time... :///
maybe on evening, but not at this time...