arch/ive/ief (2000 - 2005)

oproep tot anarchistisch blok zaterdag
by norduohp Thursday March 13, 2003 at 03:31 PM

waarom werd m'n verhaal gedeleted?

waarom werd m'n verhaal gedeleted? Ik riep op tot de vorming van een anarchistisch blok en even later was m'n verhaal verdwenen van de linkerkolom. Geen commentaar, geen uitleg, geen niets...
Dus hier m'n vraag: waarom?

(hide dit bericht gerust na enkele minuten, maar ik zou graag weten wat zo erg was aan die oproep dat ze niet mocht blijven staan).

uitleg graag
by rhizome Thursday March 13, 2003 at 03:44 PM

Zou er iemand van indymedia even op dit artikel kunnen reageren?Ik ben namelijk ook curieus...
Ik zou het fijn vinden als norduohp nogmaals zijn oproep lanceert,kwestie van te weten waar dat blok juist gevormd gaat worden.

Mistake
by red kitten Thursday March 13, 2003 at 03:46 PM
redkitten@indymedia.be

That was just a technical mistake, there's no reasons to hide it.
When it happens, contact us instead of publishing another article ! ! !
And please give an e-mail when you publish something so we can contact you ! ! !

the text
by ocin Thursday March 13, 2003 at 09:05 PM

here's the text i found on http://www.anarchie.be

directe actie-blok in vredesbetoging

OPPOSITIE IS ALTIJD BUITENPARLEMENTAIR!

Onze politici zullen de oorlog niet stoppen, directe actie van ons samen wel!
Stop de repressie tegen antioorlogsactivisten
Het verzet komt van onderop!


Internationaal komen burgers massaal op straat en organiseren zich in antioorlogscomités. Het onsamenhangende (woorden)protest van onze politici zal geen vuist vormen tegen de oorlogsmachine. Na alle stoere taal is het nog steeds niet duidelijk wie in de veiligheidsraad een veto zal durven stellen, wat de Navo zal doen, of er consequenties zullen zijn voor de Amerikaanse en Britse agressoren... Laat politici die zich tegen de oorlog uitspreken hun werk maar doen en bewijzen in hoeverre ze de wil van het volk volgen. Wij mogen op hen niet wachten, we kunnen alleen op onszelf rekenen om een oorlog tegen te houden. Dit impliceert ook acties die het symbolische overstijgen - directe actie, effectieve druk die de kost van de oorlogsmachine opdrijft, ... Wij zijn nu aan zet.

We verklaren ons solidair met iedereen die wereldwijd tegen deze oorlog om macht en olie in verzet komt. Er worden treinen en schepen met militair materiaal tegengehouden, er worden stakingen van scholieren, studenten en arbeiders georganiseerd, politici worden onder druk gezet... Wereldwijd ontstaat er een antioorlogsbeweging waarvan het zwaartepunt bij de burgers zelf ligt. Laat ons een signaal geven over de essentie van democratie: burgers die het verdedigen van vrijheden, sociale verworvenheden, vrede en rechtvaardigheid niet aan anderen over laten.

Daarom deze oproep voor een zo breed mogelijk buitenparlementair blok ter ondersteuning van directe acties, om een tegengewicht te bieden tegen de repressie die antioorlogsmilitanten over zich krijgen en als oproep voor een golf van acties die de oorlogsmachine moet doen vastlopen.

Breng spandoeken, niet-partijgebonden vlaggen, toeters en bellen mee. Alle bijkomende initiatieven voor muziek en/of animatie, drank en/of hapjes zijn meer dan welkom. Verzamelen bij de zwart-rode vlaggen aan het Belgacom-gebouw (+- 200 m. links van Noordstation).

Betoging op zaterdag 15 maart
14.00 uur, Noordstation

De mobilisatietijd is heel erg kort, vandaar deze oproep per mail. Verspreid dit bericht dus zo massaal mogelijk naar mensen in je eigen adresboek. Een officiële affiche (A4 formaat) kan je downloaden op
http://www.geenoorlog.be


De hele oorlogsmachine staat stil, als onze hand dat wil...


Steun de antioorlogsactivisten in hun proces(kosten):
523-0403000-40
Vermeld \"Proces treinstoppers\"

ok
by Andrew Crosby Friday March 14, 2003 at 12:39 PM
punkanarchist@hotmail.com

wie kan, breng dan een zwarte, of zwartrooie vlag mee, kwestie van te zien waar te gaan zoeken, en ook om op te vallen... ma bon, da wist iedereen wel al. dus niets speciaals

verfei
by .. Friday March 14, 2003 at 03:40 PM

je blaast een ei uit, doet kaarsevet aan de ondekant, spuit met een spuit verf (liefst rood) in de andere opening, doe andere opening toe met kaarsvet, zet ei terug in eierdoosje, neem mee en richt naar flikken...