arch/ive/ief (2000 - 2005)

Filmpje trainstopping 1/3
by Billy, Jefkesus & Vlo Wednesday March 05, 2003 at 11:31 AM

1 maart werd de geplande trainstopping gefnuikt. Hier een video verslag.

Rode zone rond de sporen, parochiezaal toevallig openbaar terrein verklaard, alle aanwezigen aktievoerder verklaard, argeloze fietsers opgeplukt, onafhankelijke pers opgepakt, minderjarigen geboeid, ... Nochtans brachten zij tot uiting wat 80% van de mensen denkt en wat veel politici beweren te denken. Dit filmpje wil een aanzet zijn tot een nieuwe poging. Succes!

(8 min., realvideo rm, NL)
(duurt een 10 Ć  15 minuutjes om down te loaden, maar resultaat is de moeite !)

juiste link
by Mara Wednesday March 05, 2003 at 05:09 PM

Dit is de juiste link. Het opladen duurt een tijdje, maar het loont de moeite. Bedankt voor het leuke filmpje!

gerechterlijke aanhouding op TranSTOPping?
by Guido Wednesday March 05, 2003 at 05:57 PM

In de video(6min20sec) verteld iemand hoe een vriend van hem grechterlijk werd aangehouden en het land gingen worden buitengezet,omdat hij een spuitbusje bijhad.

Kan iemand hier meer info over geven?

Guido,
by Lisy Saturday March 08, 2003 at 01:39 AM
Lisy@mijnhardt.com

Ik was erbij toen die Duitser werd aangehouden. Ze vonden bij hem een klein spuitbusje, naar vermoeden pepperspray aangezien de flikken direct zeiden: "ah! verboden wapenbezit, dat is voldoende reden voor een gerechterlijke aanhouding!" Voor de rest ving ik nog op dat ze zeiden tegen hem: "nee, jij woont niet in Brussel, jij woont in Duitsland." Ze hebben em dan geboeid, en meegenomen (het traditionele verhaal..)

Zelf kenden wij die Duitser niet, maar ik had nog gehoord dat hij tegen een vriend van me gezegd had dat hij niet wou opgepakt worden, omdat ze hem dan zouden repatriƫren naar z'n land..
Hij was met de trein naar Melsele gekomen, ik vermoed vanuit Brussel, met nog iemand, maar die had hij gewoon ontmoet op de trein en zij kenden elkaar dus eigenlijk ook niet echt..