arch/ive/ief (2000 - 2005)

Tweede lading activisten naar oude rijkswachtkazerne Gent
by Guido Saturday March 01, 2003 at 08:20 PM

Helemaal toevallig bevond ik me daarjuist in Gent achter een bus vol arrestanten, drie overvalwagens en één combi. Ik volgde hen en ze stopten in de oude Rijkswachtkazerne aan de Goudvinklaan te Gent.

Helemaal toevallig bevond ik me daarjuist in Gent achter een bus vol arrestanten, drie overvalwagens en één combi.
Ik volgde hen en ze stopten in de oude Rijkswachtkazerne aan de Goudvinklaan te Gent.

De bus was er zo één als ze te Kleine Brogel gebruiken om ongehoorzame burgers te vervoeren.

Ze zitten dus in de oude Rijkswachtkazerne aan de Goudvinkstraat. Deze straat is een zijstraat van de Rooigemlaan. Helemaal op het einde van de Rooigemlaan.

Als een vorig bericht op deze site klopt, is dit een tweede lading arrestanten. In ieder geval zitten er dus toch een 40 arrestanten vast in de oude Rijkswachtkazerne. Ik volgde hen rond omstreeks 20u10.

Was in al mijn opwinding bijna mee de kazerne binnengereden. :)

Zoals gezegd, het is echt heel toevallig gebeurd. Mocht iemand mij dit verhaal vertellen, ik zou hem niet geloven, maar ze zitten dus echt in de Goudvinkstraat, een zijstraat op het einde van de Rooigemlaan.

Update 23u25
PS, bij het plaatsen van dit bericht wist ik niet dat de Groendreef en de Goudvinklaan op elkaar uitkomen, sorry voor de verwarring.

groendreef=goudvinkstraat
by bart vandersteene Saturday March 01, 2003 at 09:29 PM

om verwarring te vermijden, in de goudvinkstraat bevindt zich de toegang tot de kazerne van de groendreef, dus we spreken over dezelfde plaats